Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 26 августа 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1227,35-1,1%

В п’ятницю індекс УБ знизився на 0,8%. Як слідує з графіків на тривалому часовому інтервалі, індекс все ще залишається на зростаючому тренді, хоча, виходячи з останньої динаміки, вже можуть з’являтись помітні сумніви стосовно збереження тренду індикатору.

Одним з суттєвих чинників підтримки українського фондового ринку є зростання крупних фондових ринків країн, які розвиваються. Їх композитний індекс, MSCI EM, додає вже шостий місяць поспіль. Однак, в останні дні його зростання, яке лише з невеликими паузами продовжується, отримало новий, дещо менший, темп. Останнє не дивно, враховуючи той довгий шлях наверх, який проробив індекс за півроку, та наближення його до трирічного максимуму. За останні три торгові дні динаміка індексу було наступною – - 0,29%, +0,11%, +0,20%. Сьогодні зранку індекс знаходиться в нейтральній зоні.

Зростання на американському фондові ринку в останні дні продовжилось. В понеділок широкий фондовий індекс США S&P 500 оновив історичний максимум. В ході торгів індекс пересік важливу психологічну відмітку в 2000 пунктів. В понеділок також суттєво підросли і європейські фондові індекси. Європейський ринок, вслід за американським, продовжує переконливо відновлюватись після помітного зниження: плавного - з 10 червня по кінець липня і стрімкого - протягом 10 днів до 8 серпня. При цьому зведений фондовий індекс Європи STOXX 600 все ще лишається нижче останнього локального максимуму.

Сьогодні в фокусі фінансових ринків зустріч в Мінську керівників України, ТС та ЄС. Прориву з точки зору врегулювання кризи на Сході України політики та оглядачі не очікують. Незважаючи на сильне бажання і України і Росії якомога скоріше врегулювати кризу на Сході України, яка поміж іншого наносить суттєві збитки економікам обох країн, в мотивах політиків принципово переважає прагнення отримати перевагу. Тим не менш, можливе досягнення певних суттєвих економічних домовленостей між сторонами. З політичних подій, які впливають на локальний ринок в Україні, також варто згадати розпуск Верховної Ради та вибори її нового складу. Що стосується європейських ринків, варто звернути увагу на відставку старого та призначення нового уряду Франції.

З локальних корпоративних новин: артилерійським обстрілом пошкоджено деякі цехи Єнакієвського МЗ.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються змішано, а композитний індекс країн, які розвиваються, як вже згадувалось, знаходиться в нейтральній зоні.

На цьому фоні можна як продовження зниження зі слабкою динамікою, так і зростання локального ринку акцій з близькими очікуваннями.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 26 августа 2014
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: Рынки в ожидании результатов переговоров в Минске
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду