Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 19 сентября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1044,33+0,01%

Вчора індекс УБ закінчив ще одним зниженням – мінус 1,25%. На локальному ринку акцій продовжився розпродаж активів. Імовірно, серед значної частини невеликих гравців продовжують все ще домінувати негативні настрої, пов’язані з особливим статусом частини Донецької та Луганської областей та імовірними складнощами у роботі частини емітентів з індексної корзини.

Вчора американські фондові індекси: широкий, S&P 500, та консервативний Dow Jones Industrial Average закінчили торгову сесію на історичних максимумах, піднявшись на 0,5% та 0,6% відповідно. Широкий європейський фондовий індекс STOXX 600 зріс близько відсотка. А ось композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI EM, знизився майже на 0,6%.

Домінуючою темою на світових фінансових ринках сьогодні є результати референдуму в Шотландії, де більшість населення підтримало 307-річний союз з Англією та продовження входження регіону до Об’єднаного Королівства. Прихильники незалежності вже визнали поразку. На цій новині сьогодні зранку значно додають ф’ючерси на європейські фондові індекси. Практично всі азійські фондові ринки сьогодні також зростають – в середньому в межах половини відсотка. Композитний індекс виникаючих ринків, MSCI EM, майже у флеті, додаючи лише близько 0,1%.

В центрі уваги українських учасників фондового ринку продовжують залишатись місцеві новини і, навіть скоріше, їх власне емоційне сприйняття. Тренд зниження на локальному ринку акцій може ще певний час продовжитись. Сьогоднішній день все ще може бути негативним днем і це трохи більш імовірно. Хоча, слід пам’ятати, що і на зниженні ринку є дні росту. І сьогоднішній день також може бути таким днем. Тим більше, що зовнішній фон на європейському фондовому ринку буде позитивний.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 сентября 2014
Падение
2 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий: Господа, а не отыграть ли нам позитив из Шотландии?Рост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду