Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 7 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1062,69-1,11%

Індекс УБ по результатам вчорашньої торгової сесії майже не змінився - зниження склало всього 0,1%. Однак, динаміка ринку вчора розчарувала. На початку дня ціни акцій просіли, потім ринок намагався вийти в плюс, показуючи слабку невиразну динаміку. Схоже, з похолоданням на вулиці, торги на локальному ринку пайових цінних паперів також почали потихеньку «примерзати». Ціни індексних акцій УБ мало змінились за результатами вчорашньої сесії на біржі. Всі, за виключенням ціни акцій Авдіївського КХЗ, змінились менше відсотка чи, навіть, менше половини відсотка. Несильно ціни рухались і в ході торгів. Все це може означати відсутність у трейдерів якихось чітких ідей чи, навіть, міркувань, куди може піти ринок, чому сприяє і відсутність чіткого інформаційного фону.

Так само мало вчора змінились і фондові індекси західних бірж: широкий європейський додав в межах десятка відсотка, широкий американський - знизився - в межах двох десятків відсотка. А ось композитний індикатор фондових ринків 23 країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора виріс  1,3%. Останнє явище - примітне, оскільки може знаменувати перелом місячного різкого корекційного руху вниз на фондових ринках країн, що розвиваються. Зниження індикатору MSCI EM у вересні перевищило 10%. Найбільший позитивний рух вчора був відмічений в Бразилії. Основний фондовий індекс країни, Bovespa, злетів відразу на 4,7% - на фоні сильного зниження раніше. Саме суттєве зниження на виникаючих ринках, скоріше за все, і є причиною їх вчорашнього динамічного підйому.

Світові фондові ринки очікують публікації квартальної звітності емітентів за третій квартал. В середу оголошенням фінансових результатів виробника алюмінію компанії Alcoa, традиційно відкриється сезон звітності в США. На цьому тижні буде опублікована звітність ще восьми емітентів, які входять до складу індексної корзини широкого фондового індексу США, S&P 500. В очікуванні результатів учасники ринку на західних біржах проявляють обережність. На цих ринках наразі превалюють негативні настрої.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси помірковано знижуються через вчорашнє зниження американського ринку, та слабкі дані по виробництву в Німеччині. Азійські ринки торгуються різнонаправлено з невеликою динамікою, і індекс MSCI EM помірковано зростає, додаючи в межах 0,2%.

За такої ситуації слабка динаміка на локальному ринку акцій, яка спостерігалась в останні дві торгові сесії, сьогодні має продовжитись. По великому рахунку учасники українського фондового ринку не мають гарної основи для істотно більш жвавої динаміки, а поява через три тижні фінансових результатів українських емітентів за третій квартал 2014 навряд чи принесе багато позитиву.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 7 октября 2014
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду