Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 8 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1055,28-0,7%

Вчора індекс УБ знизився на 1,11%. Більше інших, серед індексних, втратили акції Єнакіївського МЗ (-6,95%) та Алчевського МК (-5,5%). Додали лише акції Донбасенерго (+2,6%). Стосовно перших двох емітентів, так і не зрозуміло, коли вони відновлять роботу. Вчора було опубліковано повідомлення, що в жовтні Алчевський комбінат точно працювати не буде, хоча тиждень назад представник підприємства заявив, що меткомбінат відновить роботу на цьому тижні. Акції ж Донбасенерго, які суттєво росли в першій половині року, за останні місяці значно втратили – тож, вчорашній підйом можна розглядати, як технічну корекцію. Технічна картина, яка склалась в останні дні на українському ринку акцій, вказує на можливість подальшого зниження цін.

Вчора на західних біржах мали місце значні розпродажі, які без сумніву і були одним з факторів зниження цін акцій українських емітентів у вівторок. Широкий панєвропейський індекс STOXX 600 вчора знизився на 1,53%, а широкий американський S&P 500 – на 1,51%. Композитний індекс фондових ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора продовжив ріст, і додав символічних 0,05%. Вчорашнє зниження на розвинутих ринках індекс відігрує вже сьогодні, знижуючись зранку на 0,66%. Вчора індекс утримався в плюсі завдяки значній вазі в індексній корзині акцій азійських емітентів, які вчора зранку зростали. Закордонні біржі перебувають у стадії корекції донизу з початку-середини вересня.

Негативний рух фондових ринків вниз учора поглибила новина про те, що МВФ понизив прогнози по темпам росту світової економіки. Фонд вказав на ріст впливу геополітичних факторів, які сприяють сповільненню економічного зростання в світі та, окремо, висловив побоювання стосовно можливої негативної корекції на світових ринках акцій на фоні, як було зазначено «пінистого» рівня цін фондових активів (під чим розуміється завищений рівень цін акцій на деяких західних біржах).

Сьогодні, досить імовірно, зниження на українському ринку акцій продовжиться.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 8 октября 2014
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуПадение
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду