Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 10 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1070,86+1,83%

Вчора, незважаючи на певне пожвавлення світових фондових ринків, український фондовий ринок вів себе настільки ж невиразно, які і в попередні дні. Очевидно, учасники ринку чітко не знають, як торгувати по окремих паперах. Для українських емітентів, наразі, характерна значна невизначеність в майбутніх фінансових показниках – не тільки цього кварталу чи, навіть наступного, але й у подальшому. З урахуванням цього, що ціни акцій українських емітентів, зазвичай, непогано відслідковують фінансові показники їх роботи, зараз зайняти певну позицію по емітенту – непросто. В ситуації невизначеності є природнім проявляти обережність, а чим більше невизначеність, тим більш обачне ставлення в своїй діяльності проявляють трейдери та інвестори. Тож ситуація з невиразними торгами на локальному ринку акцій, схоже, буде тривати немалий час. Можливо, певне пожвавлення в торги внесе публікація результатів за третій квартал 2014, що має початись незабаром.

Вчора торги на закордонних біржах відзначились яскравою динамікою. Європейські фондові, індекси, вслід за позавчорашнім яскравим зростанням на американському ринку акцій, на початку торгової сесії зросли на відсоток, але закінчили день мінусом. Панєвропейський індекс STOXX 600, який зростав зранку на 1%, закінчив день мінусом у 0,4%. Широкий фондовий індекс США S&P 500 знизився вчора на 2,07%. За день до цього індекс показав максимальне денне зростання в 1,75%. Вже три тижні фондовий ринок США перебуває у фазі негативної корекції. В основі корекції на фондових ринках розвинутих країн лежать, як технічні фактори – до цього ринки тривалий час зростали, так і фундаментальні – ціни на акції на багатьох ринках завищені, а ріст світової економіки сповільнюється. На завищені ціни на деяких ринках акцій вказав на цьому тижні і МВФ.

Сьогодні зранку світові фондові індекси продовжили зниження. Композитний індекс фондових ринків країн, які розвиваються, MSCI EM після вчорашнього зростання на 0,96%, знижується сьогодні на 0,84%. Ф’ючерси на європейські фондові індекси переважно знижуються. Знижуються і ф’ючерси на американські фондові індекси. Враховуючи підвищену волатильність на ринках останнім часом, ситуація по ходу торгів може змінитись.

Виходячи з викладеного вище, сьогодні є високими очікування по негативній динаміці на локальному ринку акцій, яка може бути відносно спокійною, враховуючи вже низькі ціни локальних акцій та невисоку динаміку в попередні дні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 10 октября 2014
Падение
2 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: И снова всё о ней… В фокусе внимания местных спекулянтов собрание акционеров УкрнафтыРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду