Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:28
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 14 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1135,69+1,02%

Вчора індекс УБ підріс майже на 5%. Солідний ріст. Важко зовсім достовірно сказати чим саме був обумовлений такий ріст. Імовірніше за все – це сполучення технічного фактору – ріст після великого зниження – від лінії довгострокової підтримки, ріст на новинах про перспективи швидкої нормалізації ситуації на Донбасі та низька оцінка ринку. До цього, можливо, додалась певна спекулятивна гра. На користь такої інтерпретації говорить та обставина, що більше всього виросли ціни акцій підприємств, які знаходяться на Донбасі, і які в останній час або простоювали або працювали з низьким завантаженням: Авдіївського КХЗ (+20,5%), Єнакіївського МЗ (+12,9%), Азовсталі (+11,3%), Донбасенерго (+8,4%) – приріст цін наведено по цінам останніх угод.

Європейський фондовий ринок вчора закінчив торги в нейтральній зоні. А ось американський ринок знову пішов вниз. Всі три основні фондові індекси закінчили торги в червоній зоні. Широкий фондовий індекс США S&P 500 знизився на 1,65%. Все зниження прийшлось на дві останні години торгів. З локального піку 18 вересня індекс знизився на 6,8%. Є немало трейдерів, які очікують, що після корекції до 10% фондовий ринок США знову почне рости. Композитний індекс фондових ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора слабо підріс – на 0,16%.

Сьогодні азійські фондові ринки торгуються змішано. Композитний індекс MSCI EM зранку додає 0,2%. Ф’ючерси на європейські фондові індекси також торгуються змішано, але в середньому знижуються, на американські – додають. В цілому зовнішній фон для українського ринку акцій нейтральний, трохи більше позитивний.

Вчорашній ріст на локальному ринку акцій вніс певну неясність. Складно очікувати, що після двох днів росту на локальному ринку акцій, третій буде таким же. Однак і сильної негативної динаміки очікувати теж не варто. З приблизно рівною імовірністю можна очікувати цінового руху на ринку, як вверх, так і вниз. Рух вверх здається трохи більш імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 14 октября 2014
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду