Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 20 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1101,45-0,7%

Індекс УБ майже всі п’ятничні торги провівши незначно коливаючись коло нуля, під кінець торгової сесії пірнув униз і закінчив день з мінусом у 1,1%.

Для України основними новинами у п’ятницю та на вихідних стали переговори в Мілані по політичному врегулюванню ситуації на Сході країни та тристоронні газові переговори Україна – Росія - ЄС. За заявами керівників держав та урядів, міністрів та керівників корпорацій сторін на зустрічах було досягнуто певного прогресу, але без остаточного вирішення питань. Істотні розбіжності між сторонами залишаються.


Світові фондові ринки, після значного зниження в попередні дні та тижні, у п’ятницю стрибнули вверх. Європейський ринок додав більше всіх. Широкий панєвропейький індекс STOXX 600 зріс  на 2,8%. При цьому, однак, слід враховувати, що в середу індикатор за однин день упав відразу на 3,1%. Широкий фондовий індекс США S&P 500 в п’ятницю додав 1,3%, а композитний індекс фондових ринків країн, які розвиваються, MSCI EM – 0,6%. Ринки пробують відіграти втрати минулого періоду та переломити вже тривалий тренд зниження.

Наразі ринки переосмислюють квартальну корпоративну звітність, яка продовжує публікуватись. Учасники американського фондового ринку можуть бути відносно задоволеними фінансовими результатами корпорацій США за третій квартал.

Окремі українські банки теж вже почали публікувати квартальну звітність. Сьогодні-завтра  очікуємо звітність Райффайзен банк Аваль, а під кінець тижня традиційно для цих чисел мала б вийти квартальна звітність металургійних підприємств та коксохіміків. Після виходу фінансової звітності українських емітентів можливі різкі цінові рухи на локальному ринку акцій. Тож слідкуємо за звітністю.

Сьогодні зростання на азійських фондових майданчиках продовжилось, відігруючи ріст американського ринку в п’ятницю. Індекс MSCI EM зранку додає вже 1,1%. Проте, ф’ючерси на європейські індекси, незважаючи на цей ріст, в червоному.

Така різнонаправлена динаміка вносить елемент невизначеності для українських трейдерів. На українському фондовому ринку сьогодні можна скоріше очікувати позитивної динаміки з відносно невеликою зміною цін акцій. Хоча під впливом підвищеної волатильності на зарубіжних ринках можливі і різкі цінові рухи. Українські учасники фондового ринка мають бути в ці дні готовими до виходу фінансових даних за третій квартал по окремим емітентам, що в ході торгів може вплинути на ціни окремих акцій, але й також, не виключено, вплине і на поведінку локального фондового ринку в цілому.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 октября 2014
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: торги могут начаться с повышенияРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду