Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 19:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 27 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1126,66+0,98%

В п’ятницю індекс УБ за результатами торгів додав 0,8%. В ході торгової сесії, особливо на початку дня, індекс додавав суттєво більше. Але під кінець торгів індикатор втратив більшу частину ранішнього зростання. Якщо подивитись на технічну картину на інтервалі шість місяців, то здається, що український фондовий ринок з великими перервами, провалами, нестійко, але зростає вже півтора місяці (з середини вересня) і збирається продовжити зростання.

Західні ринки, відштовхнувшись від локального мінімуму, останніми днями стрімко відновлюються. Ріст широких регіональних індексів вже солідний, а індекс S&P 500 відновив більше половини недавнього тритижневого зниження. Стабілізуються і фондові ринки країн, які розвиваються. Композитний індекс цих ринків, MSCI EM, після суттєвого зниження протягом півтора місяця, дещо підріс і рухається майже у флеті. Останні дні індекс слабо приростає.

Основною новиною для України, і для фондового ринку країни зокрема, є результати позачергових виборів до Верховної Ради України. В цілому, правляча коаліція отримала підтримку і, імовірно, отримає більшість в парламенті, в тому числі і з урахуванням виборів по мажоритарним округам.

Для українського фондового ринку новинами стали також вихід квартальних звітностей емітентів з індексної корзини УБ за третій квартал 2014 року: «Центренерго», «Райффайзен банк Аваль», «Азовсталі», «Мотор Січі». Імовірно, саме помітний чистий прибуток «Азовсталі» в третьому кварталі 2014 привів до зростання ціни акції комбінату на 4.2% в п’ятницю. Результати «Райффайзен банк Аваль» вийшли закономірно слабими. Банк отримав у третьому кварталі збиток у 366 млн. грн.. Фінансовий результат «Центренерго» виявився позитивним і виглядає в поточній ситуації доволі непогано. Чистий результат «Мотор Січі» виявився слабким. Ціни акцій «Райффайзен банк Аваль», «Мотор Січі» та «Центренерго» на публікацію квартальної звітності в п’ятницю відреагували слабким зниженням.

Сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси зростають, фондові індекси країн, які розвиваються, торгуються змішано, в цілому позитивно, коло нуля.

На цьому загальному інформаційному фоні сьогодні варто очікувати позитивної торгової сесії на локальному ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 27 октября 2014
Падение
0 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
Утренний комментарий 27/10: Все только начинаетсяРост
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду