Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 5 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1106,15+1,39%

За результатами вчорашньої торгової сесії значення індексу Української біржі практично не змінилось. Це позитивно з технічної точки зору. Індекс не пішов нижче відмітки у 1090 пунктів, що може позначати торгівлю найближчим часом у діапазоні 1090-1140 пунктів по індексу УБ. Хоча, навіть невелике подальше зниження не суперечить по технічній картині і продовженню відновлення ринку після паузи, яка зараз триває, адже два попередніх мінімуми у 1048 та 1060 пункти знаходяться нижче поточних значень і утворюють зростаючу по часу послідовність.

Ціни більшості індексних акцій вчора знизились. Більше за інші у вівторок втратили в ціні акції Єнакіївського метзаводу та Алчевського меткомбінату – 4,1% та 2,9% відповідно. Підросли ціни акцій Азовсталі, Райффайзен банк Аваль та Укрнафти. Суттєвих корпоративних новин для українських емітентів минулими днями не було. Тож акції торгувались, виходячи з даних попереднього періоду, загальних новин, політичних та економічних, відносно спокійного зовнішнього фону, та виходячи з технічних міркувань, а також під впливом чистої гри  учасників ринку.

Вчора світові фондові майданчики просіли в ціні. Широкий панєвропейський індекс STOXX 600 втратив 1%, широкий фондовий індекс США S&P 500, який знаходиться недалеко від нещодавно досягнутого історичного максимуму, знизився на 0,3%, а композитний індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, закінчив день з мінусом у 0,3%. Причому, разом з сьогоднішнім ранішнім зниженням на 0,6% - це вже третій день зниження індексу MSCI EM поспіль і індикатор, схоже, робить паузу у своєму відновленні.

Учасники американського фондового ринку вчора більше за інше звертали увагу на отримання республіканцями більшості місць в Сенаті США в результаті проміжних виборів. Світові фондові ринки також торгуються під впливом інформації про зниження світових цін на нафту. 

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси підростають. Як вже згадувалось, індекс MSCI EM знижується через зниження більшості фондових майданчиків в Азії.

На цьому фоні, та виходячи з технічної картини, сьогодні є приблизно рівними очікування, як позитивної, так і негативної денної динаміки на локальному українському ринку акцій. Імовірність деякого зниження видається трохи вищою.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 5 ноября 2014
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: Никто не хотел торговать
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду