Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 7 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1090,66-0,62%

Вчора індекс Української біржі знизився на 0,8%. На початку дня індекс зростав, але в другій половині впевнено перейшов у негативну зону. Технічна картина по індексу виглядає не дуже приємно – вона вказує на можливість подальшого зниження індикатора в кілька наступних сесій до рівнів більш низьких, ніж недавній локальний мінімум у 1090 пунктів.

Вчора європейські фондові майданчики незначно підросли. Основний індикатор ринку STOXX Europe 600 додав 0,2%. Широкий американський індекс S&P 500, основний індикатор фондового ринку США, додав 0,38% і закінчив торги на рекордній відмітці у 2031 пункти на оптимізмі стосовно стану американської економіки. Також нового історичного максимуму вчора досяг і більш вузький та консервативний фондовий індекс США Dow Jones Industrial Average.

Композитний фондовий індекс, країн, які розвиваються, MSCI EM, навпаки, вчора знизився за результатами дня на 0,7%. З сьогоднішнім ранішнім зниженням на 0,6% - це вже п’ятий негативний день для індикатора поспіль. Індекс, здається, впевнено намітив тренд до зниження, хоча ще тиждень назад здавалось, що індикатор буде зростати. Це досить неприємно з огляду на те, що фоновий ринок України зазвичай відслідковує поведінку фондових ринків країн, які розвиваються, і, нерідко, слідує загальному тренду. Будемо сподіватись на те, що оптимізм на західних фондових майданчиках, та більш оптимістичне ставлення до власного дешевого українського фондового ринку переважать.

Західні ринки знаходяться під впливом останніх позитивних даних по економіці США та вчорашньої заяви Маріо Драгі про готовність ЕЦБ до подальших заходів монетарного стимулювання у разі необхідності, а також в очікуванні публікації сьогодні чергового звіту по зайнятості в несільськогосподарському секторі США. Цей звіт є центральним в черзі публікацій макростатистики та важливим для фінансових ринків.

Сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси зранку слабко підростають. Як згадувалось вище, індекс MSCI EM знижується.

Виходячи з зазначеного вище, можна очікувати з приблизно рівною імовірністю як позитивної, так і негативної динаміки на локальному ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 7 ноября 2014
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: в центре внимания данные по рынку труда США
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду