Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 17:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 11 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 991,28-7,55%

Індекс УБ знизився на 1,7%. Індекс з третього разу подолав лінію опору у 1090 пунктів, знизившись до значення 1072 і позначив новий торговий діапазон з новою лінією підтримки у 1050 пунктів, що на 2% нижче значення вчорашнього закриття.

Фондові індекси США: широкий S&P 500 та консервативний вузький 30 найбільших «традиційних» корпорацій, Dow Jones Industrials Average, на фоні позитивної корпоративної звітності та непоганих макроекономічних даних, вчора оновили історичні максимуми.. Консенсус-прогноз по індексу S&P 500 на кінець року за даними Bloomberg наразі складає 2040 пунктів, що  порівнюється з 2038,26 пунктами вчорашнього закриття. Вчора індекс S&P 500 додав 0,3%. Аналітики підвищують прогнози по індексу S&P 500. Головний аналітик відомої брокерського компанії Oppenheimer & Co. Джон Столцфус покращив прогноз індексу S&P 500 на кінець поточного року до 2080 пунктів зі свого більш раннього очікування у 2014 пункти, зазначивши, що звітності компаній та економічні дані свідчать про стійке зростання економіки США. Вже близько 80% компаній, які входять до індексної корзини S&P 500, відзвітували за минулий квартал. Їх прибутки перевищили прогнози експертів. Виручка виявилася краще очікувань приблизно в 60% випадків.

Європейські фондові індекси вчора також додали. Широкий панєвропейський фондовий індекс Stoxx 600 закінчив торги з плюсом у 0,73%. Хоча, якщо говорити про європейський фондовий ринок, то, виходячи з технічної картини, схоже, він найближчим часом все ж не зможе оновити свій недавній максимум.

Композитний фондовий індекс, країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора зріс на 1%.

Сьогодні азійські фондові майданчики поза межами Японії торгуються змішано. Індекс MSCI EM знижується приблизно на 0,3%. Ф’ючерси на європейські фондові індекси - навпаки, переважно зростають.

На українському фондовому ринку намітився тренд до зниження. Сьогодні більш імовірно, що індекс УБ закінчить торги в червоній зоні і, лише після досягнення рівня на 2% нижче значення вчорашнього закриття, нас очікує відскік чи то рух наверх. Однак, слід пам’ятати, що фондовий ринок характеризується значною мірою не прогнозованості, і варто бути готовим і до іншого розвитку подій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 ноября 2014
Падение
3 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуПадение
КІНТО
Утренний комментарий: инвесторы пока не готовы вернуться к покупкамПадение
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду