Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 20 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 986,42-0,67%

Вчора індекс Української біржі знову підріс – цього разу на 1,2%. Ріст трохи пробуксував на денній вершині. Схоже, що індекс відштовхнувся від локального мінімуму і, можливо, не дуже впевнено, пішов наверх. Варто згадати, що позавчора індекс піднявся на 1,87%, і вчорашній день був другим днем зростання фондового індикатора України.

Американські фондові індекси вчора незначно знизились. Широкий фондовий індекс США S&P500, який перебуває коло історичного максимуму, втратив 0,15%. Поточне значення індексу у 2049 пунктів перевищує недавній консенсус-прогноз Wall Street (10-11 провідних брокерських компаній США, які домінують на ринку продажу акцій) у 2040 пункти на кінець 2014 року. Хоча, протягом останнього місяця кілька стратегів по ринкам підняли планку прогнозу. Широкий панєвропейський фондовий індекс STOXX 600 вчора втратив символічні 0,04%. Разом з тим основні європейські індекси континентальної Європи DAX та CAC 40 незначно додали - 0,17% та 0,09% відповідно, в той час як англійський FTSE 100 закінчив день з мінусом у 0,19%. Композитний фондовий індекс, країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора, як і позавчора, закінчив день незначним зростанням відповідно – на 0,13% та 0,28%. Індекс знаходиться майже у флеті уже більш, ніж півтора місяці.

Фундаментальною новиною для ринків є вихід сьогодні зранку попередніх даних по індексу менеджерів закупівель (PMI) в промисловому секторів Китаю, HSBC/Markit. Індекс знизився до 50 – значення, яке розділяє зростання та скорочення економіки вперше за п’ять місяців і нижче очікувань аналітиків у 50,2 пункти та значень 50,4 в жовтні та 50,2 у вересні цього року. Сьогодні вдень очікується вихід даних по індексу PMI Єврозони. Ринки також звертають увагу на опублікований вчора протокол останнього засідання ФРС, який пролив відносно мало світла на погляди Центрального банку США на стан та перспективи американської економіки.

Стратеги банку Goldman Sachs традиційно опублікували вчора 10 тем для фінансових і, в першу чергу, фондових ринків на наступний рік. Серед цих тем «Більш здорові ринки», країн, які розвиваються (фондові і фінансові в цілому), в зв’язку з тим, що чимало цих країн, серед яких Індія, Таїланд та Чилі, покращили зовнішньо торгівельні баланси, а інфляція у всій групі країн очікується невисокою.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські індекси переважно знижуються, як і індекс MSCI EM. Останній - на фоні нових макроекономічних даних з Китаю.

Хочеться вірити, що сьогодні індекс УБ сьогодні продовжить рух наверх. Імовірно цей рух буде не дуже значним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 ноября 2014
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду