Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:17
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 21 января 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1040,82-0,15%

Індекс Української біржі закінчив торги у вівторок ростом на 1,3%. Це відбулось в значній мірі за рахунок великого росту акцій Крюківського ВБЗ, які, незважаючи на слабкі виробничі результати, простій підприємства на початку січня та збитки за результатами 2014 року, вчора додали 5,95%. Вчорашній ріст, однак, не в повній мірі компенсував цінове зниження в акціях КВБЗ днем раніше (-6,2%). Саме папери вагонного заводу внесли у вівторок найбільший внесок в ріст фондового індикатору України. Проте, вони були далеко не єдиними, які визначили зростання українського ринку акцій. Вкотре зазначимо, що рух на українському фондовому ринку непогано корелює з рухом на ринках країн, які розвиваються, в цілому. І скоріше за все, саме цей позитивний рух на фондових ринках країн, які розвиваються, був основним чинником, який визначив напрямок руху і локального ринку акцій. Композитний доларовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, за вчорашній день додав 0,5%. Якщо виходити з такої кореляції, то враховуючи ранішній ріст індексу MSCI EM більше, ніж на 1%, нас в Україні сьогодні очікує позитивна торгова сесія.

Індекс MSCI EM був вчора не в меншості серед собі подібних. Фондові індекси США також підросли. Широкий фондовий індекс США S&P 500 вчора додав 0,16%. Зведений індекс найбільших підприємств Європи STOXX 600 підріс на 0,8% та вийшов на новий максимум з 2008 року. Всі три основні європейські індекси закінчили день в плюсі: німецький DAX - 0,16%, французький CAC 40 - 1,2%, британський FTSE 100 - 0,5%.

Зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси помітно підростають, на американські – слабко знижуються, перебуваючи недалеко від нульової позначки.

Якщо виходити з кореляції індексів MSCI EM та УБ, а також технічної картини на українському ринку акцій, сьогодні нас очікує позитивна торгова сесія на українському ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 января 2015
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду