Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:16
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 19 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1082,08-2,91%

Індекс УБ вчора підріс на 4,1%, з лишком перекривши втрати попереднього дня. Значення закриття індексу в цю середу – найвище значення індикатору з початку листопада 2014 року. Щоправда, цю подію також слід розглядати в контексті девальвації гривні, яка в цілому збільшує ціни індексних акцій в гривні. А між тим, вчора, на фоні подій в Дебальцево, ціни українських євробондів знизились до локального мінімуму. Хоча існує і думка, що після цих подій інтенсивність бойових дій почне затихати, і ціна українських активів на початку весни суттєво підросте. Розглядаючи та оцінюючи різні варіанти, слід зазначити, що така точку зору має хороше підґрунтя.

Незважаючи на те, що події в Україні мають начебто визначальне значення для поведінки ціни українських акцій, слід вкотре звернути увагу на сильну кореляцію руху цін українських акцій та композитного доларового фондового індексу країн, які розвиваються, MSCI EM. Причому, при детальному розгляді ця кореляція іноді просто вражає. Так, за минулі чотири дні індекс УБ при значних коливаннях переважно перебував в діапазоні 1100 -1120 пунктів. Індекс MSCI EM три останні дні рухався між відмітками у 983 та 987 пункти. Сьогодні зранку індекс MSCI EM знижується на 0,1%.

Найбільш імовірним сценарієм на найближчі дні є продовження бокового руху індексу УБ з певною валатильністю. В результаті суттєвих коливань індикатор буде, імовірно, залишатись на певному відносно стабільному ціновому рівні, можливо з певним тяжінням вверх. Однак, враховуючи вчорашній новий локальний максимум, досягнутий на закритті торгової сесії в середу, першим рухом індексу УБ сьогодні, більш імовірно, буде певний рух вниз.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 февраля 2015
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду