Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:14
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 23 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1091,52-0,67%

Індекс УБ в п’ятницю підріс на 1,6%. В цілому ж індикатор продовжує рухатись в боковому каналі, здійснюючи значні коливання одну торгову сесію рухаючись вгору, наступну - донизу. Фондовий ринок України не має зараз значних драйверів для руху, будь то новини в середині країни, чи суттєвий рух на зовнішніх ринках, з якими він корелює. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, п’ять останніх торгових днів, а з сьогоднішнім ранком і шість (точніше п’ять з «хвостиком»), змінюється за день в межах 0,01%- 0,26%, слабко рухаючись то вверх, то вниз.

Фондові індекси західних бірж та Японії перебувають коло історичних або багаторічних максимумів. Рух там теж незначний. В п’ятницю основні американські фондові індекси підросли від 0,61% до 0,86%. Панєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 того ж дня додав 0,23%, знову досягши чергового максимуму з 2007 року.

На світових фінансових ринках обговорюють тимчасове рішення по Греції, яке дає сторонам додаткових чотири місяці для подальших переговорів стосовно умов продовження допомоги країні 19 країнами Єврозони. На цьому фоні ф’ючерси на європейські фондові індекси зранку суттєво підростають, що створює позитивний фон для українського фондового ринку.

Виходячи з такої диспозиції, на українському ринку варто очікувати продовження того ж таки бокового тренду зі слабким тяжінням вверх. Виходячи з динаміки коливань, ринку саме сьогодні більш імовірний невеликий рух вниз. Хоча, оскільки, наразі, по закриттю ринку в п’ятницю індекс перебуває близько до середини торгового діапазону, який склався протягом останніх днів, продовження п’ятничного руху вверх до верхньої границі бокового каналу принаймні зранку також зовсім не виключено і є досить імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 23 февраля 2015
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий 23/02: инвесторы, возможно, сделают перерыв после пятничного ростаПадение
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду