Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 24 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1103,1+1,06%

Вчора індекс УБ в першій половині зростав, в другій знижувався, і закінчив торгову сесію в мінусі – 0,7%. Така поведінка індикатору легко пояснюється з технічної точки зору, і могла бути прогнозована. Протягом останніх торгових сесій індекс рухається в боковому каналі з границями в 1070 та 1120 пунктів. По закінченню торгової сесії в п’ятницю індикатор після зростання від нижньої границі знаходився лише трохи вище середини трогового діапазону. Тож, в першій половині дня в понеділок він продовжив рух нагору, і, швидко досягнувши верхньої границі інтервалу, почав зворотній рух униз. Логічним продовженням цього руху сьогодні може бути опускання індексу УБ вниз з відмітки у 1092 пункти в район відмітки у 1080 пунктів, або трохи нижче, після чого, в другій половині вівторка, індекс може почати підйом. Звичайно, немає, і не може бути 100% гарантії саме такої поведінки індикатору, просто саме такою є логіка його руху останніх днів. До певної, або ж, навіть, в значній мірі вона визначається і рухом на зовнішніх ринках. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, з яким непогано корелює індекс УБ, шість останніх торгових днів, а з сьогоднішнім ранком і шість з «хвостиком», практично не змінюється, «застрягши» в діапазоні 980-985 пунктів.

Ринок України перебуває в очікуванні значимих новин та поступового заспокоєння ситуації на Донбасі.

Західні біржі вчора теж змінились несильно. Панєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600, щоправда, додав 0,74%, що помітно, а от широкий фондовий індекс США – знизився на символічні 0,03%. Обидва індикатори перебуваються коло багаторічного та історичного максимуму.

Світові ринки концентруються на тимчасовому рішенні по Греції і продовжують нервово очікувати пропозицій уряду цієї країни країнам Єврозони по зміні характеру реформ, при збереженні загального їх напрямку, спрямованого на бюджетну економію. Також для фінансових ринків цікавим є виступ Глави ФРС, який може дати натяк на часові рамки зміни політики низьких відсоткових ставок в США. Це може підштовхнути долар США, а за ним і інші фінансові інструменти. Не можна сказати, що ці події так вже сильно зараз впливають на ринки, тож,  динаміка фондових ринків залишається спокійною.

Таким чином, за відсутності значимих новин і суттєвого руху на зовнішніх ринках, найбільш імовірним сценарієм на сьогодні бачиться зниження індексу Української біржі на початку торгів і відновлення його в другій половині дня.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 24 февраля 2015
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду