Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 15:15
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 25 февраля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1117,04+1,26%

Індекс УБ підріс вчора на 1,1%. Хоча рух відбувся в межах недавно установленого діапазону, на графіках чітко проглядається продовження руху індикатору наверх. Вкотре згадаємо тісну кореляцію між індексом УБ та композитним доларовим фондовим індексом країн, які розвиваються, MSCI EM. Вчора індекс MSCI EM підріс на 0,45%. Сьогодні зранку індикатор зростає на 0,7%, що обіцяє продовження руху наверх і на українському фондовому ринку.

Основною новиною для фінансового рикну України стала заборона НБУ уповноваженим банкам здійснювати купівлю іноземної валюти за дорученням клієнтів до 27 лютого 2015 включно. В подальшому до рішення МВФ про надання Україні фінансової допомоги, яке очікується до 8 березня, та отримання першого траншу незабаром після цього рішення, регулятор може застосувати додаткові адміністративні заходи у вигляді: заборони на авансові платежі за імпортними контрактами, постійної верифікації та узгодження всіх імпортних контрактів, вище певних обсягів, заморожування будь-якого кредитування в іноземній валюті, тимчасового мораторію на будь-які платежі нерезидентам, пов'язані з обслуговуванням кредитів, виплатою винагород і комісій, перерахування дивідендів іноземним партнерам, а також тимчасових обмежень на прямі інвестиції за кордон для вже затверджених індивідуальних ліцензій, пише VoxUkraine.

Заходи НБУ без сумніву вплинуть на курс гривні, що в свою чергу вплине і на вартість фондових активів.

Західні біржі вчора підростали. Американські індекси S&P 500 та Dow Jones Industrial протягом торгової сесії досягли нових історичних денних максимумів (не по значенню на закриття).  Індекс Nasdaq закрився на 15-річному максимумі. Всі три фондові індикатори вчора зросли. На максимумі з 2007 року закрився вчора і панєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600, додавши 0,56%.

Сьогодні, враховуючи і технічну картину на українському ринку акцій і ріст фондового індексу MSCI EM, зранку істотно більшою є імовірність зростання індексу УБ.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 февраля 2015
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду