Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 6 марта 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1107,31+0,64%

Вчора індекс УБ коригувався вниз на незначні 0,18%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, з яким непогано корелює індекс УБ, вчора просів на 0,17%. Сьогодні індекс MSCI EM зранку підростає на 0,2%.

Західні біржі вчора зросли. Ріст європейських індексів був більш переконливий, ніж американських. Панєвропейський фондовий індекс STOXX 600 підріс на 0,8%, в той час, як широкий фондовий індекс США S&P 500 додав лише 0,1%. Причина тут полягає в сподіваннях на успіх програми кількісного пом’якшення в Єврозоні. Загальна сума викупу фінансових інструментів складає 1,2 трлн. євро. Програма має стимулювати економічний ріст за збільшити інфляцію, яка наразі суттєво нижче цільового рівня Європейського Центрального банку в 2%. Що стосується економічного зростання, то економісти ЄЦБ підвищили свої прогнози на цей рік до 1,5% з 1,0%, на 2016 до 1,9%; а за прогнозами, в 2017 році економіка Єврозони зросте на 2,1%. Економіка в регіоні не зростала більше, ніж на 2 відсотки на рік з 2007 року.

Вчора урядовці Китаю заявили про нову ціль зростання ВВП в країні - близько 7%, що набагато нижче, ніж в попередні два десятиріччя. Це має наслідки і для ряду галузей промисловості країни, її фінансового ринку, а також матиме наслідки і для української економіки та фінансових показників ряду емітентів через зниження цін на експортну продукцію ГМК, нафту, вугілля та посилення конкуренції на зовнішніх ринках металопрокату і, як наслідок, впливатиме на ціни акцій українських емітентів.

Сьогодні ж основною новиною для фінансових ринків стане публікація та показники звіту по зайнятості в несільськогосподарському секторі США.

Сьогодні виходячи, перш за все з технічної картини, і в другу чергу з ситуації на зовнішніх ринках, індекс УБ може незначно підрости.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 6 марта 2015
Падение
2 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
ПЕРЕД ОТКРЫТИЕМ: ожидаем разнонаправленный старт отечественных индексовПадение
Мастер брок
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду