Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 17 марта 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1088,78+0,78%

Індекс УБ в понеділок показав дивовижні «гойдалки», три рази сильно підрісши за день та три рази опустившись, з них два сильно. Діапазон денних змін досяг 4%. Трейдерам в такій ситуації було непросто. В результаті вчорашніх торгів індекс УБ все ж закінчив торгову сесію плюсом у 0,7%.

Сьогодні зранку фондові ринки, країн, які розвиваються ростуть. Їх композитний індекс, MSCI EM, додає вже 0,7%.

Що стосується дня вчорашнього, то європейські фондові ринки, які в останній час є безсумнівним фаворитом, додали. Панєвропейський фондовий індекс STOXX 600 зріс на 0,9%, більш вузький німецький DAX – на 2,2% французький CAC 40 – на 1,0%. Американські індекси, які дещо відстають, незважаючи на це, теж закінчили вчорашній день в хорошому плюсі. Широкий фондовий індекс США S&P 500 вчора підріс на 1,35%. Незважаючи на незначне зниження ф’ючерсів на європейські та американські індекси сьогодні, все це створює досить сприятливий зовнішній фон для росту індексу УБ сьогодні.

Особливо значимих новин для українського і світового фінансових ринків немає, тож торгівля буде відбуватись на впливом зовнішніх ринків та на «техніці». Сьогодні на локальний український фондовий ринок найбільш суттєвий вплив можуть мати зовнішні фондові ринки, які в цілому показали та показують позитивну динаміку. Тож торги на локальному ринку акцій сьогодні більш імовірно проходитимуть в позитивній зоні. Незважаючи на те, що локальний індекс на шестимісячному графіку має тенденцію до зниження, також видно і те, що він вже достатньо просів, щоб мати певний простір для зростання. Однак протиріччя між позитивний настроєм зовнішніх ринків та згаданим трендом до зниження на шестимісячному інтервалі може привести до підвищеної волатильності цін українських акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 17 марта 2015
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий
I-NVEST
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду