Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 20 марта 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1051,45-0,94%

Індекс УБ вчора «провалився» на 1,7%. На локальному українському ринку акцій за останні три тижні чітко вималювалась картина глибокого коригування вниз, яке нелегко зупинити. Це абсолютно не означає, що, навіть, при подальшому розвитку такого сценарію не буде періодів підйому. Такого не буває. За виключенням технічних факторів, які є серйозним аргументом при слабкій макроекономічній статистиці і невиразних корпоративних новинах, важко виділити інший чинник, який приводить до такої динаміки українського фондового індикатору.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора додав ще 0,8% після зростання протягом останніх днів напередодні, хоча й знижується сьогодні зранку на 0,3%. Європейські фондові індекси завершили торги в четвер в плюсі. Зведений індекс найбільших підприємств регіону Stoxx Europe 600 піднявся на 0,6% - до значення в 400,83 пункти, що є максимальним значенням з 2000 року і наразі зовсім незначно нижче від історичного максимуму. З початку року індикатор додав вже 17%. Щоправда, тут варто взяти до уваги суттєве зниження курсу євро. Американські індекси Dow Jones і S&P 500 знизилися вчора після суттєвого зростання днем раніше.

Тема засідання Комітету по відритих ринках ФРС на ринках швидко згасла і фондові індекси в світі рухають більше корпоративні прибутки та їх очікування, як все ж таки і очікування поступового зростання відсоткових ставко в США. Ціни на сировину теж відіграють свою роль.

Сьогодні майже в рівній мірі можна очікувати, як і зростання (після суттєвого зниження напередодні), так і зниження індексу УБ. Якщо все ж сьогодні відбудеться зниження індексу, то в наступний день, максимум два слід очікувати суттєвого технічного відскоку вгору.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 марта 2015
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий 20/03: в пятницу сильной волатильности не ожидается
Утренний комментарий 20/03: в пятницу сильной волатильности не ожидается
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду