Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 24 марта 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1054,36+0,27%

Індекс УБ закінчив вчорашні торги нульовою динамікою. Більшу частину торгової сесії індекс провів в негативній зоні, але підйом, який розпочався о дванадцятій годині дня, прискорився під кінець торгів і довів індекс до нейтрального завершення. Індекс перебуває в тренді негативної корекції з можливим зниженням до рівня довгострокової підтримки у 1000 пунктів. Проте підйом, який намітився вчора, можливо є свідоцтвом тимчасового руху вгору, з тих, які є характерними для стадії зниження ринку.

Ринки країн, які розвиваються вчора в цілому зросли. Їх зведений доларовий індекс додав ще 0,6%. Це був вже шостий день росту індикатору поспіль, а з ранішнім зростанням вже позитивних буде сім днів, точніше наразі шість з половиною. Індекс зростає з багатомісячного мінімуму, досягнувши довгострокової лінії підтримки.

Ринки розвинутих країн  вчора знижувались. Зведений індекс найбільших підприємств Європи Stoxx Europe 600 знизився на 0,7% після зростання на 0,8% в п’ятницю. Американські фондові індекси також знизились, але незначно – в межах 0,1-0,3%.

Основною фундаментальною новиною для фондових ринків зранку є вихід попередніх даних по індексу менеджерів закупівель (PMI) в обробній промисловості Китаю в березні, який публікує банк HSBC. Індикатор знизився до мінімальної позначки за останні 11 місяців - 49,2 пункти. Це нижче 50 пунктів, відмітки яка розділяє зростання та зниження економіки, і нижче лютневого значення – 50,7 пункти, та очікувань аналітиків на березень у 50,5 пунктів. На цьому фоні китайський фондовий індекс Hang Seng зранку просідав.

Іншою новиною, на яку звертають уваги трейдери на світових ринках, була вчорашня зустріч між канцлером Німеччини Ангелою Меркель та прем’єр-міністром Греції Алексисом Ципрасом стосовно програми фінансової допомоги Греції. Переговори на цю тему найближчими днями триватимуть.

Більш імовірним для українських трейдерів є сценарій подальшого зниження індексу УБ найближчими днями, проте сьогодні імовірність росту фондового індикатору переважає, враховуючи суттєвий рух вниз без корекцій та вчорашню позитивну динаміку індикатору в другій половині дня.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 24 марта 2015
Падение
3 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
Утренний комментарий 24/03
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Pre-marketПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду