Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 7 апреля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1037,85+0,1%

Індекс УБ вчора знизився на 0,8% після зниження в п’ятницю на 0,3%. Зниження цін локальних акцій відбулось в протилежність зростанню індексу MSCI EM, зведеного доларового фондового індексу країн, які розвиваються, і з яким непогано зазвичай корелює індекс УБ. Вчора індикатор MSCI EM зріс на 1,16% після зростання в п’ятницю на 0,15%. Не слід, однак, поки що драматизувати факт дводенного зниження індексу Української біржі. Такі зниження часто мають місце при середньостроковому тренді зростання. Тож поки що зарано говорити про те, що український біржовий індикатор пішов надовго вниз. До речі і індекс MSCI EM нещодавно теж зробив суттєву паузу в рості, після якої впевнене зростання індикатору продовжилось.

Західні біржі в понеділок не працювали – в країнах Західної Європи та США цей день був вихідний з приводу свята Пасхи. Тож і на інших фондових ринках, які в цей день працювали, торгова активність була менша, ніж зазвичай. Зранку ф’ючерси на американські та європейські індекси слабко підростають. Індекс MSCI EM знаходиться коло нуля.

Березневий звіт по праці в США, опублікований в п’ятницю, незважаючи на вихідний, виявився розчаруванням для аналітиків та оглядачів. Американська економіка створила в березні 126 тис. робочих місць - набагато менше, ніж в попередні місяці та нижче очікувань - 245 тис.. Проте чимало фахівців фінансового ринку закликає не драматизувати показник, а почекати інших даних, які можуть бути свідченням сповільнення темпів зростання американської економіки.

За відсутності значимих новин для власне українського фондового ринку імовірно орієнтуватись на технічну картину на локальній біржі та на вплив інших ринків. Сьогоднішня торгова сесія, скоріше, буде позитивною після попереднього дводенного зниження.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 7 апреля 2015
Падение
0 4
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынкуРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду