Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 14 апреля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1016,4+0,01%

Індекс УБ в передсвятковий день знизився на 0,8%. Ціни індексних акцій більшу частину торгової сесії були глибоко в червоному і лише під сам кінець дещо підросли. Хоча на місячному графіку видно, що ще залишаються шанси для скорого повернення локального українського ринку акцій в ріст, однак, враховуючи технічну картину торгів протягом останніх торгових сесій, шанси на це здаються куди меншими, ніж раніше. Схоже на те, що кілька трейдерів на місцевому ринку вирішили в останні дні трохи позбавитись багажу локальних пайових цінних паперів. З технічної точки зору сьогоднішня, а можливо, й завтрашня торгові сесії будуть вирішальними. Якщо індикатор УБ не розвернеться вверх, подальше зниження бачиться, як майже неминуче. Хоча цікаво, що на Лондонській фондовій біржі, наприклад, ціна акцій МХП в понеділок в черговий раз підросла і вже знаходиться на 38% вище недавнього середденного мінімуму у 8,24 USD.

Сьогодні перший торговий день за останні дванадцять торгових днів, коли зведений індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, знижується. Зниження невелике – 0,3%. Від локального мінімуму досягнутого в середині березня, індикатор підріс на більш, ніж на 10%. Це приблизно половина шляху до локальних максимумів MSCI EM останніх років.

Європейські фондові біржі в понеділок торгувались різнонаправлено та коло нуля. Панєвропейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 додав в цей день 0,17%. Основні американські індекси вчора після триденного зростання знизились в межах до 0,5%.

Міжнародне рейтингове агентство Standart & Poor’s знизило суверенний рейтинг України до "СС" з негативним прогнозом в зв’язку з заявленими планами по реструктуризації боргу. Агентство зазначає, що дефолт по частині суверенних зобов’язань бачиться практично як неминучий. Однак, за умови та після здійснення обміну цінних паперів країна за критеріями агентства уже не буде в дефолті.

Англійська Financial Times повідомляє про можливість об’явлення Грецією дефолту, зазначаючи, що такі загрози можуть бути способом тиску Афін на іншу сторону. В США аналітики очікують сьогодні на публікацію звітності за перший квартал двох провідних банків країни: JPMorganChase та WellsFargo, а також корпорації Johnson&Johnson.

Виходячи з слабкості локального українського фондового ринку в останні дні, сьогодні більш імовірно очікувати продовження зниження цін локальних акцій. Хоча до кінця не можна виключити і спроб розвернути сьогодні місцевий фондовий ринок в ріст.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 14 апреля 2015
Падение
3 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду