Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 6 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1077,02-0,71%

Вчора індекс УБ підріс на 0,7%, продовживши технічно шлях, який намітився два тижні тому і на який чекали. Здається, цьому руху поки індекс не досягне відмітки 1150 пунктів або трохи вище, немає альтернативи. Рух має технічну природу. Йому також сприяє певне заспокоєння ситуації на Сході та ряд позитивних корпоративних новин. Рух, як і слід було очікувати після проходження майже без зупинок внизу торгового діапазону сповільнився в останні дні і проходить більш рваним темпом з періодичними зниженнями, як було на українському ринку і раніше при подібному тренді.

Поміж тим, більшість зовнішніх ринків вчора демонстрували негативну динаміку. Досить сильно знизились основні європейські індекси. Німецький Індекс DAX знизився з них найбільше - 2,5%. Широкий індекс STOXX Europe 600 знизився на 1,5%. Широкий фондовий індекс США S&P 500 знизився на 1,2%. Останні два місяці індекс мало змінюється і торгується в діапазоні на фоні високої оцінки та не покращення фінансових результатів компаній. Сезон звітності продовжується і корпоративна звітність є основним чинником, який аналізують оглядачі на цих ринках.

Сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються коло нуля. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, який вчора показав нульову динаміку – знижується на 0,55%.

На цьому фоні варто більше очікувати слабкої позитивної динаміки на українському ринку, зумовленої перш за все технічним фактором. Найближчими днями слід очікувати продовження позитивної динаміки, яка буде перериватись періодичними зниженнями цін акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 6 мая 2015
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду