Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 13:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 8 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1068,82-0,11%

Вчора індекс УБ знизився на 0,66%. Всім з десяти індексних акцій закінчили торги в «червоному» і дві в «зеленому».  Технічна картина  на локальному ринку акцій стала ще більш неясною. С однієї сторони індекс УБ може ще зростати. З іншої – локальна перерва в рості цін акцій затягнулась.

Вчора ринки країн, які розвивались також знизились, причому суттєво. Композитний індекс  доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index знизився в цей день на 1,5%. Європейські індекси закінчили торги в четвер по великому рахунку близько нуля, американські слабо підросли. Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські індекси суттєво підростають. Індекс MSCI EM та ф’ючерси на американські індекси також ростуть.

Фінансові ринки вітають успіх, несподівано великий, ринково орієнтованої консервативної партії Великобританії на вчорашніх виборах в Палату общин. Аналітики зранку багато аналізують результати цих виборів, оскільки вони мають наслідки не тільки для країни, але й для ЄС. Результатів виборів, поза всякими сумнівами, сприятимуть росту сьогодні європейських фондових майданчиків і, особливо, на Лондонській фондовій біржі.

Ринки також очікують сьогодні звіту по праці в США за квітень. Фінансові ринки зранку також отримали додаткове свідоцтво сповільнення китайської економіки – суттєве скорочення експорту з цієї країни, що не дуже добре для акцій в певних сегментах, перш для видобувних галузей, металів.

Враховуючи ситуацію на зовнішніх ринках та технічну картину власне на українському фондовому ринку, сьогодні, скоріше, слід очікувати росту на локальному ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 8 мая 2015
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду