Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:28
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 15 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1062,95-0,08%

Вчора друга половина дня на українському фондовому ринку позначилась слабкою негативною динамікою. За результатами вчорашніх торгів індекс УБ знизився на 0,24%. Це відбулось після невеликого росту в першій половині дня.

Торги на американському фондовому ринку закінчились новим історичним рекордом широкого індексу S&P 500. Підрісши на 1,1% індекс закрився на позначці 2121 - «два очка підряд» якщо так жартома можна висловитись по-картярськи.  В цілому ж фондові ринки Європи та США вчора непогано додали і всі основні індекси закінчили торги в зеленому з помітним одні, і сильним ростом інші - як німецький  DAX, який вчора додав 1,84%. Композитний індекс ринків країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index зріс вчора 0,2% і сьогодні зранку коливається дуже близько коло нуля, як і ф’ючерси на європейські та американські індекси. Ріст на фондових ринках США та Європи поки погано передався на фондові ринки країн, які розвиваються.

Поки не видно сильних драйверів для зміни фондових ринків в будь-яку сторону. Тож короткостроковим трейдерам доводиться або чекати приводів сьогодні чи найближчими днями або використати якийсь дрібний привід чи сукупність дрібних факторів для провокування помітних рухів на ринку.

На цьому фоні можна очікувати слабкої динаміки на локальному ринку акцій. Здається можливим і рух наверх під впливом вчорашнього руху на західних біржах і продовження більш тривалого тренду слабкого зниження, який технічно намітився на Українській біржі з початку травня. Можливі також слабкі різнонаправлені рухи в різні сторони протягом дня, як було вчора. Здається сьогодні  рух на місцевій фондовій біржі вгору вслід за біржами західної Європи вчора трохи більш імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 15 мая 2015
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду