Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:31
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 18 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1045,5-1,64%

Індекс УБ завершив останній день минулий тиждень невеликим зниженням - 0,08%. Останні два тижні ситуація на локальному ринку акцій характеризується слабким зниженням, причому темп зниження сповільнюється.

На європейських фондових майданчиках в кінці минулого тижня спостерігались значні розпродажі. Основні фондові регіональні індикатори помітно знизились від 0,2% до 1,0%. Широкий фондовий індекс Європи STOXX Europe 600 втратив в цей день 0,4%, вузький 50 «голубих фішок», Stoxx 50, – 0,8%. Американські фондові майданчики в п’ятницю мало змінились. Широкий фондовий індекс США S&P 500 з плюсом у 0,1%, незважаючи на слабкі дані по виробництву в країні, які вийшли в п’ятницю і серію слабкої економічними статистики днями раніше, в цей день закінчив торги на новому історичному максимумі. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index підріс в останній день минулого тижня на 0,7%.

Сьогодні ситуація наступна: зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються коло нуля, на фондові індекси США знижуються, як і індекс MSCI EM, який втрачає зранку 0,2%.

По великому рахунку, фінансові, особливо світові фондові ринки не мають зараз яскраво вираженого інформаційного фону для значних короткострокових рухів. Поточна ситуація невизначеності в переговорах Греції з кредиторами поступово добігає кінця – фінансові можливості банків країни самостійно триматись на плаву вичерпуються. Можливо цей тиск на сторони переговорів, і особливо на уряд Греції, вплине в кінці травня на початку червня перебіг торгів на фондових майданчиках, але поки є ще трохи часу і дохідність, наприклад, грецького боргу мало змінюється.

На цьому фоні сьогодні варто очікувати слабко негативної динаміки на локальному ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 18 мая 2015
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду