Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 19 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1030,43-1,44%

Індекс УБ за вчорашню торгову сесію втратив 1,6%. Це важливий з технічної точки зору момент. Адже торги закінчились при значенні індексу УБ близькому до найнижчого значення індексу досягнутого в ході торгів протягом останнього тижня і помітно нижче останніх значень закриття. Таким чином на місячному графіку чітко позначився тренд до зниження. Якщо на початку сьогоднішньої сесії продовжиться рух індексу вниз, або ж сьогоднішні торги закінчаться зниженням – шанси на продовження просадки індикатору УБ і в цілому цін акцій українських емітентів, акції яких торгуються на українському фондовому ринку, - досить значні.

Основні європейські та американські фондові індекси закінчили вчорашній день в плюсі. Широкі фондові індекси Європи STOXX Europe 600 та США S&P 500 додали 0,4%  та 0,3% відповідно. Індекс S&P 500, як і індекс Dow Jones Industrial Average, оновили історичні максимуми. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index втратив в понеділок 0,3%. В Європі після певної просадки фондових індикаторів останній тиждень намітився боковий тренд, в той час як в цілому на фондових ринках країн, які розвиваються, після зниження від певного локального максимуму, останні десять днів спостерігається тенденція до зростання. Цей останній тренд може надати певну підтримку українському фондовому ринку.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські та американські індекс помітно додають, як і індекс MSCI EM. Сьогодні це також може надати підтримку українському фондовому ринку.

По великому рахунку на фондових ринках, як на провідних майданчиках, так і українському, продовжують бути відсутніми крупні торгові ідеї. Тож рух відбувається на незначних новинах та технічних факторах. На цьому фоні, враховуючи ситуацію на зовнішніх ринках сьогодні можна, скоріше, очікувати певного слабкого руху наверх локального українського ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 мая 2015
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 19/05
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду