Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:32
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 21 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1024,34-1,13%

Індекс УБ вчора «відскочив» наверх на 0,55% після зниження у вівторок на 1,4%. Такий рух з технічної точки не є переконливим (ріст був меншим за зниження попереднього дня при уставленому тренді зниження) і, скоріше, вказує на можливість подальшої просадки індикатору, ніж на зміну тренду. Проте, за умови хорошого росту цін локальних акцій сьогодні, можна очікувати і зміни в характері руху цін акцій в найближчі дні. І все ж можливість подальшого негативного руху на ринку бачиться більш імовірною. Поки індекс УБ не досяг рівня підтримки у 1005 пунктів, який слугує певним орієнтиром для ринку.

Європейські фондові індекси вчора трохи підросли. Ріст склав в середньому близько 0,4%. Американські фондові індекси Dow Jones Industrial Average і Standard & Poor's 500 в середу, навпаки, знизились. Зниження було невеликим - в межах 0,1-0,16%. Композитний фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index втратив вчора 0,46%. Що стосується європейських індексів, то тут технічно прослідковується більш тривала тенденція до зростання, в той час, які індекс MSCI EM позначив продовження, після паузи, рух донизу.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські та американські фондові індекси знижуються, як і індекс MSCI EM, який втрачає 0,35%.

З фундаментальних новин для світових ринків. Опубліковане сьогодні попереднє значення китайського PMI, індексу менеджерів закупівель, в переробній промисловості Китаю, за версію банку HSBC та Markit Economics в травні склало 49,1 пункти в порівнянні з 48,9 пунктів в квітні. Аналітики в середньому очікували збільшення індикатору до 49,3 пункти. Сповільнення темпів росту китайської економіки, про що свідчать останні данні з Піднебесної негативно позначається і на інших економіках, країн, які розвиваються.

Сьогодні після вчорашнього росту на українському фондовому ринку, виходячи з технічної картини, варто, скоріше, очікувати невеликого зниження цін акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 мая 2015
Падение
2 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 21/05Рост
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду