Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 27 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 996,56-0,11%

Торгівля вчора на локальному ринку акцій відзначилась значимою подією: в ході несподіваного різкого зниження цін акцій індекс УБ опустився нижче рівня підтримки, який був сформований з кінця 2014 року. Індекс за результатами торгів провалився на 2,3% до 998 пунктів на 9 пунктів нижче рівня підтримки - 1007 пунктів. Тим самим, якщо виходити, з класичної поведінки ринків, відкривається шлях до подальшого помітного зниження цін акцій емітентів, які торгуються на Українській біржі. Хоча з врахуванням специфіки локального ринку це зовсім не є доконаним фактом.

Вчорашнє зниження цін українських акцій на місцевому ринку може бути обумовлене двома причинами: хтось із впливових учасників ринку або певна група позбавлялись локальних акцій або цілеспрямовано грали на зниження та впливом зовнішніх ринків. Обидві версії та їх сполучення здаються імовірними.

Вчора, в помітному мінусі закінчили день практично всі основні ринки, поведінка, яких впливає на український фондовий ринок. В середньому близько відсотка втратили всі основні фондові індикатори Європи та США; на 0,9% гіршим за попередній день виявилось кінцеве значення композитного доларового фондового індексу країн, які розвиваються, MSCI EM.

Серед причин, які вчора похитнули американський фондовий ринок, його учасники називають укріплення долару. Однак, насправді, перевагу слід було б віддати впливу технічних факторів на фоні досить дорогих цін акцій при слабкій динаміці фундаментальних показників. З технічної точки зору ринки вигляділи дозрілими для корекції, а технічна картина відображала досить песимістичне ставлення учасників ринку США до його нещодавнього зростання.

Сьогодні ж фондові ринки може очікувати відскік наверх. Така динаміка є характерною для ринків. Не виключенням може стати і локальний ринок акцій. На можливість росту, що стосується європейських ринків вказують позитивні котирування ф’ючерсів на фондові індекси країн та регіону Європи. Зовсім іншою є динаміка індексу MSCI EM, який зранку знижується на 0,7%. Проте, що стосується останнього то тут, скоріше за все, на поведінку індикатору впливає реакція азійських ринків, які з часовим лагом реагують на вчорашню негативну торгову сесію в Америці.

Підводячи риску – відскік цін локальних українських акцій наверх бачиться основним сценарієм сьогоднішніх торгів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 27 мая 2015
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынкуРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду