Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:32
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 28 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1007,84+1,13%

Індекс УБ закінчив вчорашні торги з мінусом 0,1%. Це не вражаюча динаміка, враховуючи більш, ніж 2% зниження днем раніше. Таким чином фондовий індикатор Української біржі начебто підтвердив просадку локального ринку акцій нижче рівня середньострокової підтримки і свій тренд до зниження. Щоправда, сьогодні ринок може спробувати ще відіграти втрати і утриматись поблизу технічно важливого рівня.

На відміну від України основні фондові індекси Європи та США вчора повністю компенсували зниження вівторка. Європейські індикатори зросли в межах 1,3-2%, американські – скромніше – від 0,7% до 1,5%. Індекс високотехнологічних компаній Nasdaq закінчив торги на історичному максимумі.

Вчорашній ріст на західних біржах, на думку опитаних інформаційними агентствами учасників ринку, відбувся завдяки інформації про прогрес в переговорах Греції із зовнішніми кредиторами. Однак, дивлячись реалістичніше, не слід також скидати і технічних факторів. Високі ціни акцій підтримуються знизу низькою дохідністю боргових інструментів в західних країнах і, відповідно, не дуже яскравими альтернативами для інвестування.

На відміну від розвинутих країн, зведений доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM вчора продовжив зниження і втратив 0,7%. Сьогодні зранку індикатор продовжує рух в тому ж напрямку просідаючи ще на 0,3%. Ф’ючерси на європейські індекси - також в червоному.

На світових фондових ринках, крім новин про Грецію, як і раніше, відсутні серйозні інформаційні приводи для значних рухів; перший же можна назвати серйозним приводом лише з натяжкою. Тож учасники ринку ведуть себе відносно пасивно. Як наслідок рух на тижневих часових інтервалах відбувається у відносно вузькому діапазоні.

Що стосується власне українського локального ринку акцій, то тут сьогодні не можна виключати спроб трохи підняти індекс УБ. Також не виключеним є, і значна просадка цін акцій. Іншим словами сьогодні ситуація видається більш невизначною щодо напрямку руху цього ринку, ніж в попередні дні. Сьогоднішня цінова динаміка локальних акцій у великій мірі визначить їх рух і на наступні дні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 28 мая 2015
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду