Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 29 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1011,22+0,34%

Індекс УБ вчора підріс на 1,1% і закріпився на рівні середньострокової підтримки в 1008 пунктів. Якщо індикатору вдасться пройти сьогодні ще вище, це може означати зміну тренду руху ринку на зростаючий. Проте, навіть, якщо ринок сьогодні підросте, що досить імовірно, не слід робити передчасних висновків, і варто почекати день-два, щоб подивитись, чи знайде позитивний рух на ринку підтвердження.

Вчорашній день переважна більшість світових фондових індексів закінчили в мінусі. Зведені індекси Європи: EURO STOXX 50 та STOXX Europe 600 знизились в цей день на 0,9% та на 0,5% відповідно; фондові індекси США Dow Jones Industrials Average та S&P 500 - на 0,2% та 0,1%. В четвер зведений доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, втратив 0,9%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські індекси торгуються різнонаправлено, більше підростають, індекс MSCI EM – знаходиться близько свого останнього значення на вчора.

Тема Греції продовжує домінувати серед факторів, які мають вплив на ринки. Перспективи знайдення рішення спірних питань з зовнішніми кредиторам оцінюються різниним фахівцями по-різному. Домінує думка, що рішення буде знайдено, однак, не швидко.

Компанія MSCI Inc. після консультацій з учасниками ринку оголосила про те, що прийняла рішення вивести Україну з індексу "прикордонних" ринків (індекс MSCI Frontier Markets Index), рішення набуде чинності за підсумками квартального перегляду структури фондових індексів MSCI в серпні. Приводом стало те, що Нацбанк України на початку березня ввів обмеження на капітальні операції, заборонивши репатріацію коштів від продажу цінних паперів та дивідендів. Щоб фондовий ринок країни вважався прикордонним ринком, транскордонний рух капіталу має бути дозволений хоча б частково. Ця подія може до певної міри може посилити негативний тиск на локальний ринок акцій, однак навряд чи вплив цієї події буде значним. До складу індексу MSCI Frontier Markets Index з дуже малою вагою входять акції «Укрнафти» та «Мотор Січі».

Від українського ринку сьогодні можна очікувати спроб закріпитись трохи вище від значення вчорашнього закриття. Наскільки ці спроби будуть успішними стане ясно по завершенні торгів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 29 мая 2015
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду