Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:31
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 3 июня 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1019,89-0,21%

Індекс УБ в середу підріс на 1,1%. Більше за інші зросли акції Єнакіївського метзаводу – на 9,1% по ціні закриття. Акції ЄМЗ до цього сильно подешевіли. Такі різкі рухи в останній час характерні для ціни акцій цього емітента. Тепер, після росту кількох останніх днів, технічна картина на ринку чітко вказує на високу імовірність зростання цін акцій на Українській біржі протягом кількох тижнів або місяця. 

Європейські та американські фондові біржі вчора закрились в червоному. Зниження в Європі було помітним – від 0,4% до 1% в залежності від фондового індикатору; в США просадка основних фондових індексів була дуже поміркованою в межах 0,15%. На 0,3% знизився у вівторок і композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються. Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські індекси помітно зростають, індекс MSCI EM – знижується менш, ніж на 0,1%.

В Китаї опублікований зранку індекс менеджерів закупівель в сфері послуг HSBC/Markit зріс до 53,5 пунктів з 52,9 пунктів місяцем раніше, що непогано. Проте, варто відзначити, що вплив сфери послуг на розвиток економіки країни досить поміркований.

Кредитори передадуть грецькому уряду в середу погоджений ними план реформ, який, у разі ухвалення його Афінами, може стати базою для прийняття сторонами в найближчі дні принципового рішення про виділення країні фінансової допомоги. План вимагає від Греції погодитися на досягнення в середньостроковій перспективі профіциту бюджету в 3,5% ВВП. Уряд Греції у вівторок направив кредиторам свій план. Спільний документ має бути узгоджений до п’ятниці, дати платежу країни по боргам.

Американські трейдери очікують сьогодні виходу звіту приватної компанії ADP по зайнятості в США.

Ціни на українські єврооблігації зросли у вівторок до максимуму з середини лютого після того, як банк JPMorgan Chase & Co. заявив, що ймовірність списання частини основного боргу знижується для України. Підставою такого твердження стала наявність профіциту бюджету, термін який категорично відкинула український міністр фінансів Наталія Яресько через необхідність значних компенсаційних виплат населенню за енергоносії в кінці року. Агентство Bloomberg припускає, що інвестори більш сприятливо ставляться до українських боргових цінних паперів, вважаючи, що переговори України з кредиторами про реструктуризацію боргу прискорюються.

Виходячи з технічної картини, сьогодні варто очікувати поміркованого зростання індексу УБ.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 3 июня 2015
Падение
0 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 03/06
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду