Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 8 июня 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1009,71+1,77%

В п’ятницю індекс Української біржі закінчив торгову сесію приростом у 0,4%. Кількість акцій, які по закриттю показали приріст і зниження була рівною – по чотири. Такий невеликий приріст індикатору не сильно радує після значного зниження днем раніше – на 3,1%. Можна припустити, що визначальний вплив на слабкість українського ринку, окрім відомих факторів ризику та несильних фінансових результатів, які спостерігаються вже тривалий час, має вплив зовнішніх ринків. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, знижується вже більше десяти торгових днів підряд. П’ятниця не стала виключенням, як і ранок сьогоднішнього дня. Індекс в останній день минулого тижня знизився на 0,6%, а сьогодні втрачає 0,4%.

Європейські та американські фондові біржі, крім біржі NASDAQ, також закінчили день перед вихідними в червоному. Основні європейські індикатори закінчили торгову сесію зниженням в межах 0,8-1,3%. Американські індекси Dow Jones Industrial Average та S&P 500 в цей день втратили відповідно 0,3% та 0,14%.

Для західних бірж в цей день основною новиною стала публікація місячного звіту по ринку праці в США. Американська економіка створила в травні 280 тис. робочих місць при очікуваннях приросту на 226 тис., що збільшило шанси на більш швидкий ріст відсоткових ставок. При цьому офіційний рівень безробіття зріс з 4,5% до 5,5%.

Переговори кредиторів з Грецією тривають. Греція не виплатила в п’ятницю черговий транш МВФ у 300 млрд. доларів США, об’єднавши всі чотири платежі Фонду в один. Це дозволено, тож ситуація поки не розглядається рейтинговими агентствами, як дефолт країни. Цього тижня переговори між прем’єр-міністром країни Алексісом Ципрасом та канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом Франції Француа Оландом продовжаться. На західні біржі в немалій мірі тиснуть високі ціни акцій при сповільненні чи зниженні фінансових результатів корпорацій.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські індекси торгуються в червоному.

На цьому фоні та виходячи з технічної картини на локальному ринку акцій слід, скоріше, очікувати слабкого зростання індикатору УБ, хоча й помірковане зниження є досить імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 8 июня 2015
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 08/06
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду