Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:33
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 11 июня 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1025,33+0,36%

Індекс УБ вчора підріс на 0,4%. Тим самим було зроблено ще один крок до перелому знижувального тренду, який спостерігався на локальному фондовому ринку з початку травня. Хоча слід при цьому зауважити, що вчорашній ріст не був занадто переконливим і залишив певні сумніви стосовно можливості продовження хорошого росту в середньостроковій перспективі.

Вчорашній ріст на локальному ринку акцій був підтриманий зовнішніми ринками, які також спробувало переломити негативний тренд минулого та початку цього тижня. Вчора суттєво виросли фондові індекси Європи та США. В Європі ріст основних фондових індикаторів склав близько 2%, в США – в межах 1,2-1,3%. Рух може розглядатись у великій мірі як технічний і спроба переломити негативні настрої на ринку після помітного зниження. В середу на 0,7% підріс і зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM.

Сьогодні зранку індекс MSCI EM знаходиться біля останнього значення вчорашнього дня, ф’ючерси на європейські індекси – торгуються в червоному.

З фундаментальних новин. Вчора прем’єр Греції після двогодинної зустрічі запевнив канцлера ФРН та Президента Франції в тому, що уряд Греції буде інтенсивніше шукати шляхів пошуку компромісу з кредиторами. Тим часом ЄЦБ збільшив обсяги допомоги банкам Греції по наданню термінової ліквідності. Зранку з’явились дані по росту промислового виробництва в Китаї в травні. Ріст за місяць в перерахунку на річний показник склав 6,1% в порівнянні з 5,9% місяцем раніше та 6,0%, які очікували аналітики.

На цьому фоні виходячи з технічної картини на локальному ринку акцій та впливу зовнішніх ринків, слід очікувати сьогодні слабкої цінової динаміки на Українській біржі. Імовірність росту - більша. Ринок спробує продовжити долати негативний тренд минулого місяця.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 июня 2015
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 11/06
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду