Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:33
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 18 июня 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1024,23-0,04%

Індекс УБ за результатами вчорашньої торгової сесії знизився на 0,4%. На графіках видно, що індексу Української біржі важко піднятись від поточних рівнів і він зажатий останніми тижнями у вузькому діапазоні 990 -1030 пунктів.

На поведінку українського фондового індикатору негативний вплив мають зовнішні ринки. Вчора європейські фондові індекси теж пішли у невеликий мінус, втративши від 0,5% до 1,0%. Основні фондові індекси США трохи підросли, додавши близько 0,2%. Фондовий індекс MSCI EM, країн, які розвиваються, підріс на 0,4%. Індекс MSCI EM додає і сьогодні зранку 0,6%, в той час як ф’ючерси на європейські фондові індекси знижуються.

На європейські ринки продовжує тиснути ситуація з Грецією. Центробанк Греції заявив, що провал переговорів з міжнародними кредиторами стане початком шляху, який може привести до виходу Греції з Єврозони і, можливо, навіть з Євросоюзу. Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас заявив про готовність взяти на себе відповідальність за відмову від угоди з міжнародними кредиторами країни, якщо їхні вимоги будуть неприйнятними. Власті Великобританії в зв’язку з Грецією почали готуватись до фінансових потрясінь. Питання Греції буде головним на зустрічі міністрів фінансів Єврозони, яка проходить сьогодні.

Глава ФРС Джанет Йеллен в США вчора за результатами дводенного засідання Комітету по відкритим ринкам на прес-конференції заявила, що занадто раннє підвищення відсоткових ставок може поставити під загрозу відновлення економіки країни, а ринок праці в США все ще залишається слабким. Раніше відкласти підвищення ставок в США закликав МВФ.

Сьогодні від локального ринку можна очікувати слабкої динаміки. Імовірності зростання та зниження є приблизно рівними. Видається, що трохи більше шансів має негативний сценарій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 18 июня 2015
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 18/06
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду