Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 11:31
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 19 июня 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1007,1-1,67%

Індекс УБ провівши більшу частину четверга в позитивній зоні під сам кінець торгової сесії знизився і закінчив торги символічним мінусом у 0,04%. Таким чином індекс продовжив рух у боковому каналі, який вже триває певний час.

Закордонні фондові біржі відзначили вчорашній день ростом. Основні фондові індекси в Європі додали від 0,3% до 1,1%. Панєвропейські індекси Stoxx 50 та STOXX Europe 600 зросли відповідно  на  0,63% та 0,13%. Фондові індекси США Dow Jones Industrial Average та S&P 500 додали по 1%,а індекс високотехнологічних компаній NASDAQ закінчив торги на новому історичному максимумі підрісши за день на 1,34%. Композитний фондовий індекс MSCI EM, країн, які розвиваються, закінчив четвер з плюсом у 0,85%. Сьогодні зранку індекс MSCI EM слабко зростає; ф’ючерси на європейські індекси торгуються різнонаправлено.

Ринки проігнорували негативні новини по Греції, яка вже з дуже великою імовірністю матиме дефолт по борговим зобов’язанням перед МВФ, оскільки навіть за самого сприятливого розвитку подій країна, скоріше за все, технічно не зможе отримати додаткові кошти до дати погашення чотирьох об’єднаних платежів перед МВФ 30 червня. З цієї дати МВФ згідно зі статутом не зможе надавати більше кредити Греції. Греція таким чином рухається до виходу із Єврозони. Голова Ради Європи Дональд Туск збирає на надзвичайне засідання в понеділок вищих керівників країн Єврозони, на якій обговорять цю ситуацію. Прем’єр Греції висловив сподівання, що на зустрічі буде найдене рішення, яке збереже країну в зоні євро і поверне країну до економічного зростання. Перед будівлею Парламенту країни 18 червня пройшла масова демонстрація проти дій уряду, які можуть закінчитись виходом країни з Єврозони. Цілком можливо дефолт Греції вже незабаром внесе додаткову волатильність на світові фінансові ринки.

Сьогодні на локальному ринку акцій більш імовірне невелике зростання, про що говорить технічна картина і чому сприяє ситуація на зовнішніх ринках.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 июня 2015
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду