Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 09:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 31 июля 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 975,72+0,49%

Індекс УБ втратив за вчорашній день 0,38%. Фондовий індикатор ніяк не може нащупати дно. Спроби зупинки негативного тренду на Українській біржі останнім часом вже не раз спостерігались, але всякий раз закінчувались невдачею. Якщо подивитись на графік останніх шести торгових сесій на Українській біржі, на яких видно хід торгів протягом торгових сесій, то на ньому начебто видно ознаки стабілізації. Звертає увагу те, що вчорашнє значення індексу на закриття торгів у 970 пунктів є дуже близьким до значення індексу на початку торгів 23 липня, і лінію у 970 пунктів індикатор УБ з цієї дати перетинав не один раз. На місячному графіку, на якому відображаються лише значення закриття індексу, це набагато менш помітно. А на піврічному та річному графіках ознаки стабілізації не видно взагалі.

Вчора основні європейські фондові індекси незначно додали – в межах 0,25-0,55%; американські ж індекси S&P 500 та Dow Jones Industrial Average закінчили торги практично без змін. Цікаво, що зміни індексу S&P 500 в перші сім місяців 2015 року були дуже малими, чого не траплялось багато років. За липень індикатор додав 2,2%, а з початку року 2,4%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, в четвер втратив 0,67%. Зранку ф’ючерси на американські та європейські індекси торгуються змішано, більшість - знижується; індекс MSCI EM підростає, додаючи 0,2%. Заплутана технічна картина на європейських та американських фондових ринках не дає підказок щодо можливого напрямку руху їх в найближчі дні, що буває останнім часом не так часто. Що стосується індексу MSCI EM, то тут з’явились хороші ознаки стабілізації та початку дуже повільного росту.

Фондові ринки слабко відреагували на вихід в четвер непоганих даних по росту ВВП США в другому кварталі 2015 року (+2,3% в річному вимірі). Для світових ринків основним фактором на який зараз їх учасники найбільше звертають увагу, є можливий початок росту відсоткових ставок в США у вересні. Оскільки ставки тривалий час залишались на низькому рівні, їх ріст може внести волатильність на фінансові ринки, особливо в умовах високої оцінки фондового ринку США.

Враховуючи попередні спроби зачепитись за відмітку у 970 пунктів та стабілізацію індексу MSCI EM, з яким корелює індекс УБ, сьогодні варто очікувати, скоріше, позитивного результату торгів на Українській біржі.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 31 июля 2015
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group
Утренний комментарий 31/07Рост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду