Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 09:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 6 августа 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 965,81-0,55%

Вчора індекс УБ підріс на 0,2%. Більшу частину торгової сесії середи фондовий індикатор провів в невеликому мінусі, і лише під сам кінець, хвилин за двадцять до закінчення торгів, вирвався наверх, показавши за результатами вчорашньої торгової сесії невеликий плюс. Схоже на те, що частину учасників локального ринку акцій обтяжують папери, емітентів які не радують хорошими фінансовими показниками, та своєю дохідністю для інвесторів. Проте і активно позбавлятись їх учасники ринку також не спішать. В цілому ж картина на локальному ринку акцій України схожа на ту, що склалась на фондових ринках країн, які розвиваються та прикордонних ринках, де фондові індекси вже близько місяця знаходяться коло багаторічних мінімумів, слабко знижуючись.

Вчора основні європейські фондові індекси непогано підросли, додавши в межах 1-1,65%. Фондовий індекс США Dow Jones Industrial Average слабко знизився, втративши 0,06% широкий індекс S&P 500 додав 0,3%.

Технічна картина на американському фондовому ринку змінилась. Тривалий час на цьому ринку спостерігались суттєві рухи відносно середніх за певний період значень – коло зростаючого тренду до початку 2015 року, і, далі, коло лінії майже незмінних усереднених за період значень. Це призвело до того, що чимало дрібних трейдерів пристосувались до цього руху, і, продаючи акції на локальних максимумах та відкуповуючи їх на локальних мінімумах, непогано заробляли, в тому числі почали заробляти на маркет-мейкерах. Можливо саме останні вирішили перервати цю переможну торгову стратегію, і в останні дні фондовий індекс S&P 500 «застряг» між лінією своїх локальних мінімумів та максимумів (трохи ближче до лінії максимумів), здійснюючи лише невеликі рухи.

Широкий фондовий індекс Європи STOXX 600, наблизився до свого останнього локального максимуму. Його значення було нижче двох з трьох попередніх локальних максимумів, а оцінка ринку (ринкові коефіцієнти та інші міри вартості ринку) наразі нижча за оцінку фондового ринку США з урахуванням його історичного дисконту, і це при зростаючих прибутках європейських корпорацій. Тому є шанс побачити ще невеликий ріст цін європейських акцій перш, ніж почнеться локальна корекція.

Фондовий індекс Китаю Shanghai Composite сьогодні трохи знижуються. За останні п’ять торгових сесій індекс мало змінився і, здається, нарешті поступово стабілізується, що сприяє стабілізації і інших азійських ринків.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси знижуються, індекс MSCI втрачає більше 0,4%. Тож резюмуючи, можна стверджувати, що картина на зовнішніх ринках не сприяє росту локального ринку акцій.

На цьому фоні можна, скоріше очікувати від сьогоднішньої торгівлі на Українській біржі слабкого зниження цін акцій в середньому.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 6 августа 2015
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий 06/08Рост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду