Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 09:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 14 августа 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 990,6+1,42%

Індекс УБ в передостанній день тижня, тобто вчора, знизився на 0,4%, імовірно, частково відігруючи велике зниження на світових фондових ринках попереднього дня. Це трохи коригує технічну картину різкого відновлення українського фондового ринку, яке, здавалось би, почалось цього понеділка. Наразі картина на ринку доволі туманна - різкий ріст, а потім протягом двох днів плавне зниження, та все ж така, яка надає певного оптимізму. За результатами вчорашніх торгів індекс Української біржі знаходиться на 7 пунктів вище значення 970, коло якого йшли торги весь минулий тиждень. Здається доволі очевидним вплив на поведінку локального українського ринку акцій зовнішніх ринків акцій.

Вчора європейські біржі відновлювались після значного, до 3,5%, падіння попереднього дня, і підросли на 1%. На фондових біржах США, на яких за результатами дуже неспокійних позавчорашніх торгів спостерігався практично нульовий результат, вчора було відносно спокійно. Основні фондові індекси США в четвер майже не змінились. Рух був невеликим і протилежним за напрямком та близьким по абсолютній величині до змін попереднього дня. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, за вчорашній день додав 0,36%.

Сьогодні зранку фондові ринки ведуть себе спокійно. Цьому сприяє позиція Народного банку Китаю (ЦБ країни), який перестав девальвувати юань. Азійські індекси слабо змінюються, переважно знижуючись. Індекс MSCI EM втрачає 0,2%. Ф’ючерси на європейські торгуються різнонаправлено та коло відмітки нульової зміни.

Значних фундаментальних новин для фінансових ринків, на відміну від минулих трьох днів, сьогодні немає. Тож сьогодні торги на світових ринках акцій мають пройти у відносно спокійному режимі. За таких умов можна більше сподіватись на ріст локального ринку акцій, виходячи з його поведінки в попередні дні: спочатку різкого підйому, а потім стійкості до впливу з зовні. Зворотне може означати те, що учасники ринку невпевнені в подальшому рості цін акцій та сильно оглядаються на зовнішні фінансові ринки. Останнє можна легко пояснити і виправдати попередньою поведінкою ринків і діючими на сьогодні факторами та очікуваннями. Тож ставлячи на ріст локального українського ринку сьогодні (що все ж більш імовірно) слід бути обачним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 14 августа 2015
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду