Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 09:19
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 5 октября 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 881,83+0,18%

Останнього дня минулого тижня індекс УБ підріс на 1%. Цей рух, як і останні три торгові сесії, відбувався подібно динаміці основних світових фондових ринків. Європейські фондові індекси в цей день підросли в середньому на 0,5-0,6%, фондові індекси США індекси Dow Jones Industrial Average, і S&P 500 - на 1,2% та 1,4%, композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, додав 0,8%. Що стосується власне індексу Української біржі, то він, схоже, після глибокого на 11% двотижневого зниження з 14-ого по 29-е вересня, почав відновлення.

Сьогодні зранку картина на світових фондових ринках сприятлива. Індекс MSCI EM додає більше 1%, ф’ючерси на окремі європейські фондові індекси підростають до 2%, ф’ючерси на американські фондові індикатори також в невеликому плюсі.

Основну увагу учасники світових фондових ринків сьогодні звертають на вересневий звіт по праці в США. Дані вийшли помітно слабшими за очікування. Американська економіка у вересні створила лише 142 тис. робочих місць в порівнянні з очікуваними економістами 203 тисячами. Рівень безробіття в країні залишився незмінним – 5,1%, в то час, як рівень участі працездатного населення в ринку праці (коефіцієнт зайнятості населення) знизився з  62,6% в серпні та липні 2015 до 62,4% - найнижчого рівня з жовтня 1977 року. Дані по новим робочим місцям за попередній місяць, які також видавались несильними – 173 тис., були переглянуті з помітним коригуванням вниз до 136 тис. В середньому за останні три місяці американська економіка створювала 167 тис. робочих місць, суттєво менше, ніж останні півтора роки (200-230 тис.). Учасники фондового ринку трактували такий слабкий звіт, як збільшення шансів на перенос строків підвищення відсоткових ставок в США.

В іншому звіті, який вийшов сьогодні, в понеділок Світовий банк понизив очікування стосовно росту економік країн, які розвиваються регіону Східної Азії та Тихого океану.

На позитивному зовнішньому настрої основних закордонних фондових майданчиків сьогодні варто очікувати, скоріше, невеликого росту індексу Української біржі. Цьому сприяє також і технічні фактори: глибоке зниження індикатору раніше та початок його поступового відновлення.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 5 октября 2015
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Утренний комментарий 05/10
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду