Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 07:31
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 11 декабря 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 694,89-1,37%

Вчора індекс Української біржі за результатами торгів підріс знову, як і позавчора, на 0,3%. Локальний ринок акцій, таким чином, в цей четвер продовжив дуже повільне зростання, характерне для останніх торгових сесій. Вчорашні торги на УБ були багато в чому подібні торгам в попередні три дні цього тижня. Динаміка цінових змін протягом торгової сесії четверга, правда, була слабшою. Кількість індексних акцій, які закінчили торги «в зеленому» не змінилась – п’ять, а от кількість акцій, ціна яких знизилась, зменшилась до двох. Обсяги торгів на УБ продовжили зростати.

Більшість основних європейських фондових індексів вчора незначно знизилась, фондові індикатори США не сильно підросли. Загальноєвропейські індекси: «голубих фішок», Euro Stoxx 50, та широкий, STOXX Europe 600, вчора знизились відповідно 0,2% та 0,3%. Американські Dow Jones Industrial Average та S&P 500 після попередніх трьох негативних торгових сесій додали в четвер відповідно 0,5% та 0,2%. Ціни акцій енергетичних нафтових компаній США вчора підросли, незважаючи на зниження цін на нафту.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси зростають. Проте динаміка на відкритті в Європі обіцяє бути слабкою, і можливе як незначне зростання, так і незначне зниження фондових індексів регіону на початку торгів.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора  знизився на 0,8%. З сьогоднішнім негативним початком дня (-0,9%) це вже восьмий негативний торговий день для індикатора поспіль.

Основна причина зростання цін американських акцій вчора – технічна. Фондові індекси США мали щонайменше взяти паузу після триденного зниження. На індекс MSCI EM тиснуть зниження цін на сировинні товари та макроекономічна ситуація в країнах групи. Однак, варто зауважити, що індикатор вже майже наблизився до значень локальних мінімумів серпня – вересня. Вони ж є мінімальними значеннями з 2009 року. Тож зацікавленим особам необхідно бути уважними, хоча, зниження цін на сировину, яке ще може продовжитись, може стати причиною скорого оновлення індикатором мінімумів 2015 року.

Сьогодні, імовірно, на локальній біржі сценарій попередніх торгових сесій буде мати таке ж продовження. Для цього є необхідні передумови. Однак, учасники ринку мають усвідомлювати, що імовірність різких рухів локального ринку акцій в ту чи іншу сторону поступово зростає.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 декабря 2015
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду