Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 25 декабря 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 665,84-1,56%

Перш за все привітання з Різдвом Христовим, для тих, хто його в цей час святкує.

Вчора індекс УБ підріс на 0,6% після зростання на 1,1% та 0,7% за результатами попередніх двох сесій. З плюсом закінчили торги шість індексних акцій, з мінусом – чотири. Обсяги торгів вчора на Українській біржі вчора суттєво підросли в порівнянні з обсягами торгів днем раніше, і навіть дещо перевищили середні обсяги за останній місяць. Хочеться думати, що ціни локальних акцій вийшли на траєкторію росту, однак, поки в цьому немає переконання.

Торги на світових біржах вчора пройшли зі слабкою динамікою і при малих обсягах, що пояснюється початком свят в багатьох країнах світу. Німецькі біржі вчора були закриті, а торги в США проходили при скороченій торговій сесії, яка тривала до першої години дня за місцевим часом. Учасники ринку пішли з роботи раніше готуватись відзначити Святвечір.

Основні європейські фондові індекси вчора мало змінились після переконливого росту днем раніше. Британський FTSE 100 підріс на 0,22%, а французький CAC 40 знизився на 0,24%. Загальноєвропейські фондові індекси Euro Stoxx 50 та STOXX Europe 600 втратили дуже незначні 0,07% та 0,03%.

Фондові індекси США Jones Industrial Average та S&P 500, які досить сильно виросли в попередні дні, вчора просіли на 0,3% та 0,2%, в той час, які індекс NASDAQ додав 0,05%.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора додав ще 0,1%.

Сьогодні індекс MSCI EM зранку зростає на 0,1%, ф’ючерси на європейські та американські індекси природно сьогодні в зв’язку зі святами не торгуються.

В ситуації, коли торги по світу проходять доволі в’яло, за звичайних умов від локального ринку акцій також можна було б очікувати сьогодні досить слабкої динаміки змін. Таким і є, насправді, центральний сценарій. Проте, місцевий ринок характеризується в останні місяці гіршою передбачуваністю. Тож абсолютно виключати, якихось незвичних сильних рухів в будь-яку сторону - не можна.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 декабря 2015
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду