Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 28 декабря 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 666,7+0,13%

Індекс УБ знизився в п’ятницю на 1,6%. Невеликий місцевий ринок «знову захопили продавці» або ж продавець. Не всі ще акції у когось виявились розпроданими. Знизились вісім з десяти індексних акцій, з них половина – суттєво. Два індексних папери незначно підросли. Обсяги торгів на Українській біржі були незначними.

Західні фондові біржі в цей день були закриті з приводу святкування Різдва. Сьогодні все ще не працюють фондові біржі Австралії та Нової Зеландії. Сьогодні також не працюватиме фондова біржа в Лондоні, Сполучене Королівство, на якій торгуються акції з українським корінням - Ferrexpo PLC та MHP SA (Миронівський хлібопродукт).

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, минулої п’ятниці за відсутності ініціативних американських торгівців, які задають різку динаміку торгів акціями по всьому світу, мало змінився, додавши лише 0,03%.

Сьогодні зранку індикатор MSCI EM помірковано знижується, втрачаючи 0,4%. Ф’ючерси на європейські та американські фондові індекси торгуються зі змінним знаком коло відмітки нульової зміни.

Обсяги торгів на світових фондових біржах сьогодні будуть невеликим, як завжди буває перед святом Нового року. Так само і цінова динаміка на фондових ринках, скоріше за все, буде незначною.

В цих умовах слід очікувати того самого і від локального українського ринку акцій. Якщо, звичайно, знову якийсь торгівець сильно не захоче щось терміново продати.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 28 декабря 2015
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий
I-NVEST


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду