Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 28 января 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 632,44-0,97%

Вчора індекс Української біржі несподівано знизився на 2,1%. Знову, мабуть, з’явився якийсь продавець. Здавалось би, ринок вже заспокоївся і з’явились чіткі ознаки його стабілізації і ось, нові розпродажі та ще одне зниження.

В цілому ж на більшості світових ринків акцій ознаки стабілізації - очевидні. Вчорашній день для фондових бірж видався змішаним. Європейські фондові індекси несильно виросли, фондові індекси США знизились, фондові індекси країн, які розвиваються, переважно зросли.

Фондовий ринок США, на якому вчорашні торги позначились негативним відкриттям, потім перемістився в позитивну зону, але ближче в другій половині торгової сесії знову почалось зниження цін акцій, яке прискорилось в кінці торгів. За результатами торгової сесії цієї середи широкий фондовий індекс США S&P 500 втратив 1,1%.

На вчорашнє позитивне закриття фондових бірж Європи, поза всяким сумнівом, мала вплив позитивна динаміка на початку торгової сесії в США. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс Європи STOXX Europe 600 вчора підріс на скромних 0,3%.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, вчора додав 1,1%.

Наразі технічна картина на фондовому ринку США є невизначеною – після зниження цін акцій на графіках фондових індексів чітко видно стабілізацію. Однак, що буде далі лишається загадкою – останні чотири сесії широкий індекс S&P 500 коливається коло того самого значення, а два його мінімуми та два максимуми на цьому короткому часовому проміжку – близькі по величині.

В індексі STOXX Europe 600 чітко позначилась картина нешвидкого росту чи, скоріше, відновлення після зниження.

Дуже близькою до неї за характером руху є технічна картина в індексі MSCI EM, яка так само позначає нешвидкий ріст після значного падіння.

Вчора Комітет по відкритим ринкам ФРС, як і очікували учасники фінансових ринків, залишив відсоткові ставки ФРС на тому ж рівні. Комітет оприлюднив заяву, в якій є нотки стурбованості.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські та американські фондові індекси зростають. Індекс MSCI EM мало змінюється. Трейдери говорять про змішаний характер початку торгів акціями сьогодні в Європі.

Виходячи з ситуації на зовнішніх фондових ринках та малих цін акцій в Україні, зараз на локальному ринку акцій мав би спостерігатись поміркований ріст. Для подальшого зниження ринку в короткій перспективі, здається, немає передумов, крім однієї чи то двох: комусь з учасників локального ринку акцій більше подобаються гроші, в силу потреби чи втоми від торгів на місцевому ринку акцій через його невиразну динаміку. На цьому фоні сьогодні можна очікувати будь-якого сценарію розвитку торгів. Якщо хтось вирішить продовжити продавати акції, як і вчора, то ринок піде вниз. Якщо помітних продажів не буде, ціни акцій, імовірно, підуть уверх. На місцевому українському фондовому ринку все нерідко залежить від намірів декількох його учасників.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 28 января 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду