Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 1 февраля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 639,45-1,92%

Минула п’ятниця видалась чудовим днем для світових фондових ринків, включаючи і локальний український. Індекс УБ підріс аж на 3,1%.

Європейські та американські фондові індекси в останній день минулого тижня та останню торгову сесію минулого місяця сильно додали - переважно, більше 2%. Широкий загальноєвропейський індекс STOXX Europe 600 підріс на 2,2%. Таку ж величину додав і більш вузький європейський індекс «голубих фішок» Euro Stoxx 50. Широкий фондовий індекс США S&P 500 зріс того дня на 2,5%.

Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, минулої п’ятниці також сильно підріс - на 2,8%.

Здається, фондові індекси США, як і індекс MSCI EM в останні дні дуже чітко позначили рух нагору. Технічна картина по індексам в цьому відношенні виглядає досить переконливою, і говорить про те, що рух наверх, дуже імовірно, якийсь час продовжиться. Та все ж трейдерам необхідно бути обережними. Цей рік, як зазначають професіонали, буде складним для недосвідчених торгівців, а значить і характеризуватись несподіваними змінами напрямку руху.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси слабко знижуються європейські торгуються змішано, індекс MSCI EM знаходиться коло відмітки нульової зміни, хоча й залишається в позитивній зоні. Ще півгодини назад трейдери все ж говорили про позитивний початок торгів в Європі. Та пауза для крупних фондових ринків, особливо західних, є природною після сильного руху в будь-яку сторону, і ні про що не говорить. Пауза може прийняти форму більш слабкого руху в напрямку основного тренду чи несильного відкату в напрямку, протилежному до основного тренду.

Сьогодні зранку опубліковані офіційні дані бюро статистики Китаю по індексу менеджерів закупівель (PMI). Показник склав 49,4, дещо нижче очікувань – 49,6 пунктів та грудневого значення 49,7 пунктів. Показник вийшов найслабшим з 2012 року. Офіційний  PMI має значення нижче 50 вже шостий місяць поспіль, що позначає сповільнення темпів розвитку китайської економіки. Значення 50 розділяє прискорення та сповільнення економічного розвитку країни.

Враховуючи паузу на зовнішніх ринках, сьогодні, імовірніше, очікувати незначної динаміки і на локальному українському ринку акцій. Імовірності росту і зниження сьогодні, до початку торгів, бачаться, як приблизно рівні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 1 февраля 2016
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду