Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:19
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 28 марта 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 555,33+1,51%

Минулої п’ятниці після зниження попередніх чотирьох днів на 16% (чи трьох - на 13,8%) індекс УБ підріс на 2,8%. Рух і несподіваний, і очікуваний в той же час. Сильний денний рух в напрямку протилежному середньостроковому тренду, незалежно від того, чи це є зломом середньострокового тренду, чи це тимчасовий рух, є звичайним явищем, більше того, спостерігається майже завжди, про що писалось в кількох денних попередніх оглядах. Вгадати час такого руху, чи точніше, день коли він відбудеться, надзвичайно важко. Ріст минулої п’ятниці прийшовся на святкування Пасхи протестантами та католиками по всьому світу, тож можливо, це було трохи легше. Обсяги торгів минулої п’ятниці були вищими за звичайні протягом останнього періоду – на рівні попереднього дня. Важливо те, що індикатор УБ зараз знаходиться на рівні початку квітня 2009 року (точніше 3-4- квітня), і це ще раз говорить про хронічну і дуже велику нестачу якісних емітентів на Українській біржі, які все ж таки є в Україні, і акції яких котуються, на іноземних фондових біржах.

Сьогодні чимало країн продовжують святкувати Пасху. Тож фундаментальних новин, як і суто торгової динаміки на світових ринках акцій, мало. Згідно з IG, яка дає котирування CFD на фондові індекси до відкриття бірж, і, нерідко, на свята, сьогодні контракти, на європейські та американські фондові індекси слабо підростають, дуже слабко коливаючись коло одних і тих самих значень. Торгівля ними йде надзвичайно в’яло, і ціни CFD наразі відображають, скоріше минулі події, ніж день нинішній чи майбутній. Це, навіть скоріше не торгівля, а її імітація і констатація статус-кво.

На цьому напівсонному фоні сьогодні можна, скоріше, очікувати незначного відновлення локального українського ринку акцій, від дуже низьких значень.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 28 марта 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду