Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 11 апреля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 585,34+0,75%

Минулої п’ятниці індекс УБ додав 1,7% після зниження днем раніше на 1,05%, та росту до цього на 6,8% протягом п’яти торгових сесій. В цілому добре виражена, позитивна динаміка. Технічна картина на локальному ринку акцій – це картина стійкого впевненого росту. Минулої п’ятниці підросли шість з семи індексних акцій. Відновився дуже хороший ріст акцій «Укрнафти», які за результатами п’ятничних торгів по цінах закриття додали 5,5% при непоганих обсягах торгів цими акціями. З мінімуму 1 квітня акції цієї компанії додали в ціні 30,4% - по цінам закриття та 35,0% - по біржовому курсу. Нагадаємо, що після початку розмов про податкову заборгованість компанії, акції «Укрнафти» втратили в ціні вдвоє.

На світових фондових майданчиках минула п’ятниця також була днем росту. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 останнього дня минулого тижня зріс на 1,15%, широкий фондовий індекс США, S&P 500, додав 0,3%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, того дня зріс на 0,9%.

Технічна картина індексу Stoxx Europe 600 наразі - стабілізація після деякого зниження. Індекс S&P 500 минулої п’ятниці намалював третій, ще нижчий за попередній зубець росту, що вказує на велику імовірність подальшого зниження індикатору – поки неспішного.  Картина індексу MSCI EM – досить невизначена. Тут імовірність слабкого зниження найближчим часом видається трохи більшою за імовірність позитивної динаміки. Причина такої поведінки індексу MSCI EM - дуже нерівномірний склад індексу, в якому представлені різні регіони, з поточною дуже різною оцінкою і різними фундаментальними чинниками, в різних країнах цієї групи. Країн, які розвиваються набагато більше, ніж раніше, є розділеними по своєму «фундаменту».

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси, торгуються в негативній зоні, індекс MSCI EM додає 0,3-0,4%. Згідно з IG, яка дає значення індексів до початку торгів, фондові біржі Європи відкриються в невеликому мінусі.

Основними фундаментальними новинами, які будуть впливати на фондові ринки найближчим часом, є початок сезону корпоративної звітності за перший квартал 2016. Сьогодні його в США почнеться традиційно з публікації виробника алюмінію Alcoa. Звітність американських корпорацій обіцяє бути негативною, тобто з позитивними прибутками та негативною їх динамікою по відношенню до першого кварталу 2015 року, і слабким темпом росту доходів корпорацій-емітентів акцій. Звітність негативним чином відобразиться на динаміці доволі дорогого американського фондового ринку. Проте аналітики радять більше уваги звертати на прогнози, які будуть давати компанії в ході коментарів. Очікуються, що інші квартали, особливо два останні квартали 2016 року в США будуть мати більш позитивні результати.

Що стосується місцевого українського фондового ринку, який здається «відштовхнувся» від свого «дна», то тут картина позитивна. Враховуючи надзвичайно низькі поточні ціни акцій, представлених на Українській біржі, і позитивну висхідну цінову динаміку акцій, сьогодні можна очікувати позитивних результатів торгів на УБ.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 апреля 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду