Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 13 апреля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 588,08-0,91%

Вчора індекс УБ додав ще 1,4%. Обсяги торгів були суттєвими і помітно перевищили середні обсяги торгів на Українській біржі за останні півроку. Технічна картина індексу за останні два тижні – це картина дуже переконливого росту. Опосередковані об’єктивні публічні дані з Української біржі дозволяються припустити, що на ринку з’явились покупці. Тож учасникам місцевого ринку акцій можна (та й варто з точки зору власного результату) до них приєднатись. З мінімуму за дев’ять торгових сесій індикатор УБ підріс на 9,8% і лише одна торгова сесія з цих дев’яти була для нього негативною.

Вчора світові фондові біржі підросли. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 додав цього дня 0,5%, широкий фондовий індекс США S&P 500 – майже 1%, а композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, - підріс на 0,8%.

Серед причин росту професійні учасники ринку називають ріст цін на нафту, покращення ставлення до ризиків та «перетягування канату» між «биками» та «ведмедями» на фоні нервування роздрібних інвесторів в очікуванні квартальної звітності. Останнє більш схоже на правду. Варто було б розглянути і іншу теорію. Індекс S&P 500, який вже трохи знизився, скоро піде ще вниз, і крупні гравці на ринку роблять останні ривки уверх, щоб ще трохи заробити на дрібноті та зменшити глибину наступного негативного ходу фондового ринку США (та певної кількості інших фондових ринків).

Сьогодні зранку ф’ючерси на фондові індекси США та Європи підростають. Згідно з IG, яка дає значення індексів до початку торгів, фондові біржі Європи відкриються хорошим плюсом, що не дивно, оскільки вчора ріст на фондовому ринку США був помітно більшим, ніж на фондових біржах Європи. Індекс MSCI EM сьогодні зранку підростає на 1%.

З фундаментальних новин, і що, частково, стосується останнього. Сьогодні зранку опубліковані дані по експорту та імпорту Китаю за останній місяць. Дані вийшли помітно сильнішими за очікування аналітиків. Експорт в березні з Китаю виріс на 11,5% в порівнянні з тим же показником за аналогічний період роком раніше. Це допомогло сьогоднішньому зростанню азійських фондових індексів.

На цьому загальному позитивному фоні можна очікувати і продовження росту локального українського ринку акцій. Хоча, імовірність паузи в рості, і негативної торгової сесії поступово наростає. Трейдери мають бути свідомі цього. Та, все ж, видається, що сьогоднішні торги на локальному ринку акцій будуть позитивними. Проте, на всякий випадок, для страховки, дей-трейдерам, які розраховують лише на одну торгову сесію має сенс виставити стоп-лоси.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 13 апреля 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний коментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду