Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 05:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 15 апреля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 605,38+0,85%

Індекс УБ вчора підріс на 2,1%. Це був впевнений і переконливий ріст. Причому ріст відбувся при майже рекордних для останнього часу обсягах торгів, що підтверджує позитивний тренд на ринку. Зросли п’ять с семи індексних акцій. Більше за інші вчора додали в ціні акції «Укрнафти» (+5,1%). Технічно картина на Українській біржі зараз виглядає, як швидке і майже безперервне відновлення ринку.

Важливою новиною для фінансового ринку України стало затвердження вчора складу нового уряду України на чолі з бувшим спікером Верховної Ради Володимиром Гройсманом. Таким чином, в країні закінчився період певної політичної невизначеності.

На світових фондових ринках після двох останніх торгових сесій росту вчора спостерігалась пауза. Основні світові фондові індекси не сильно підросли. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс Stoxx Europe 600 додав 0,3%, широкий американський фондовий індекс S&P 500 – майже не змінився, а композитний доларовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM– підріс на 0,15%.

Така ж в’яла динаміка спостерігається на світових фондових ринках і сьогодні зранку. Ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси торгуються коло відмітки нульової зміни. Індекс MSCI EM додає близько 0,2%. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку торгів, торги акції в Європі почнуться з невеликого цінового зниження.

З фундаментальних новин для світових фінансових ринків. Сьогодні зранку опубліковані дані по ВВП Китаю за перший квартал 2016 року. Ріст в річному вираженні склав 6,7% - найнижчий показник за сім років.

Враховуючи низькі ціни локальних акцій, переконливу позитивну динаміку останніх тижнів та непогані новини власне для українського фінансового ринку, сьогодні варто очікувати продовження ралі в локальних українських акціях.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 15 апреля 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду